"Milioneri" spremili milione, šta će reći u Torinu i Mančesteru?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 18.11.2019.
16:39
Izvor: Sportske.net

Borusija Dortmund sprema novac za dva transfera već u januarskom roku.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Čini se da odavno nije bila jača konkurencija u Nemačkoj, kada je borba za sam vrh tabele u pitanju.

Nakon 11 kola na tabeli vodi Borusija Menhengladbah, slede Lajpcig, pa Bajern, zatim Frajburg i Hofenhajm, pa je tek na šestom mestu na tabeli, nakon velikog poraza u "Klasikeru", ekipa Borusije Dortmund.

Minule sezone se ekipa Lusijena Favra do samog kraja borila sa Bajernom za titulu, doveli su nekoliko kvalitetnih pojačanja tokom leta, poput Humelsa, Brandta i Torgana Azara, ali imaju samo pet pobeda u prvih 11 kola u Bundesligi.

Zbog toga su rešeni da se u januaru pojačaju i to dvojcem iz Juventusa.

Naime, zainteresovani su da u svoje redove presele bivšeg vezistu Bajerna i Bajera Emre Džana, kao i nekadašnjeg napadača Volfsburga i Bajerna Marija Mandžukića.

Dakle, oba fudbalera imaju iskustvo igranja u Nemačkoj, Džan jasno brani i boje reprezentacije i oba fudbalera su na izlaznim vratima kluba iz Torina.

Sari ne računa na ovaj dvojac, nije ih registrovao ni za Ligu šampiona, te je izvesno da će u januaru promeniti sredinu.

Za Mandžukića je zainteresovan i Mančester junajted, dok Džana traži nekoliko evropskih klubova, pa je jasno da će "Milioneri" imati jaku konkurenciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke