"Milioneri" spremili milione, nemački reprezentativac se seli u Dortmund?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.03.2019.
19:50
Izvor: Sportske.net

Postoji samo jedan način za njegov aktuelni klub da ga zadrži.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Bajer Leverkuzen se nalazi na šestom mestu Bundeslige sa četiri boda manje od Borusije Menhengladbah, koja je na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona.

Ukoliko ne uspeju da izbore mesto koje bi ih vodilo elitno takmičenje, mogli bi da ostanu bez jednog od najboljih igrača.

U pitanju je nemački reprezentativac Julijan Brandt, za kojeg je odavno zainteresovan veliki broj evropskih klubova.

Pisalo se da Bajern ima plan da ga dovede u svoje redove, ali izgleda da je Borusija Dortmund najbliža njegovom potpisu.

Naime, ukoliko "Farmaceuti" ostanu bez LŠ, Brandt će napustiti njihove redove, a njegova otpusna klauzula itekako je pristupačna brojnim evropskim klubovima, pa tako i "Milionerima".

Ekipa sa "Signal Iduna Parka" prati situaciju, ukoliko im se otvori prilika, biće spremni na leto da plate 25 do 30 miliona evra, koliko se spekuliše da je Brandtova otpusna klauzula.

Tako je na Bajeru da zapne i na sve načine pokuša da se domogne četvrtog mesta, u suprotnom, ostaće bez jednog od najboljih igrača i to za sumu koja u današnjem fudbalu ne predstavlja mnogo.

Julian Brandt

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 16.03.2019
04:41

Dortmund i da ne uzme titulu radi sjajan posao, u odbrani Zagadu, Hakimi, Dialo, Akandji, vezni red Dahud, Serhi Gomes, napad Alkaser, Sanco, Brun Larsen, ako i sad uzmu Brandta za 30m onda su stravno doktori, za ove igrace zajedno nisu potrosili vise od 120-140 miliona a kad krenu da prodaju samo ce Akandji vredeti 70ak i Sanco 80ak... Ostalo im ostaje gratis, stvarno rade sjajan posao

avatar
JC\'90
Thursday, 14.03.2019
08:14

To znaci da Sanco odlazi, nadam se u Utd ili Liverpul.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 14.03.2019
17:50

MANU je potreban Liverpoolu bas i ne jer imaju Salaha i Manea

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 13.03.2019
23:13

Antonio Lukareli je sa Parmom igrao u Seriji D i obecao da ce je vratiti u Seriju A. Sada igraci cim jednu sezonu ne igraju Ligu Sampiona, napustaju klub. Lako je biti tu kad je sve lepo, ostani ti uz tim i kada nije sve med i mleko.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 13.03.2019
20:51

Nadam se da to znaci da ce prodati Sancha :)