Milinković-Savić na probi u Bundesligi!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.08.2015.
09:27
Izvor: Sportske.net

Golman Mančester junajteda i dalje pokušava da pronađe pravi angažman, a u narednih par dana pokušaće da se nametne treneru Bundesligaša.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Prošle godine se Vanji Milinković-Saviću ostvario san, potpisao je ugovor sa Mančester junajtedom, a ovog leta je uspeo da sa reprezentacijom Srbije osvoji Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Kako je izjavio u intervjuu za naš portal
, tražio je adekvatnu pozajmicu i tražiće je do kraja prelaznog roka pošto je tako najbolje za njegov dalji razvoj, a danas je uspeo da pronađe potencijalni klub u kome će nastaviti karijeru.

Radi se o ekipi koja je ove godine ušla u Bundesligu, Darmšadu, a Vanja se juče pojavio na treningu ove ekipe gde je još uvek na probi.


On će pokušati da se pokaže Dirku Šusteru, treneru te ekipe.

Matenija i Platins su golmani koji su planirani u prvom timu ove sezone, Matenija je i prvi golman, prošle godine je bio jedan od najboljih golmana u Cvajti, sigurno je da će on biti prvi izbor trenera u novoj sezoni pošto je već branio na dve utakmice.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Forza Genoa CFC
Wednesday, 26.08.2015
15:36

Rado vidjen gost splavova, branio je u Vosi samo dok je Mancester placao, znao je ozbiljno da kiksne, al jos ima vremena da iskoristi pontencijal, bolje da ode u manji klub gde bi branio, mozda Proleter, Napredak ili Zemun

avatar
ness&asnl
Wednesday, 26.08.2015
12:27

Naravno da ce zadnjih dana sledeti panicna kupovina,u smislu daj sta ima. Toliko vremena i para na raspolaganju,prilicno los start prvenstva i godine iskustva sa lose odradjenim prelaznim rokovima i ponovo ista stvar.I mala deca vec znaju sta je Arsenalu potrebno da bi bio konkurentan za titulu.Ponekad pomislim da Murinjo ima pravo kada kaze da je Venger najpovlasceniji trener na svetu i da je jedini trener nekog velikog kluba kome je posao zagarantovan i bez trofeja

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 26.08.2015
13:56

Đe ti vidiš da se ovđe pominje Arsenal?

avatar
ness&asnl
Wednesday, 26.08.2015
15:01

Ma greska :) Primetio al kasno.

avatar
Robert Lewandowski 9
Wednesday, 26.08.2015
10:43

Ovaj decko je vise za Ajntraht Frankfurt, ne za Darmstat. Ako dodje u Darmstat, grejace klupu Mateniji, jer je Matenija jako dobar golman, a ako bi dosao u Ajntraht, verujem da bi bio prvi izbor na golu.

avatar
CokiGGMU
Wednesday, 26.08.2015
10:30

To mu je dobro ispravna odluka!

avatar
Wednesday, 26.08.2015
10:18

Napreduje, to je važno. Srećno, Vanja.

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 26.08.2015
09:58

Mislim da mu je bolje bilo da je još sezonu iki dvije ostao u Voši, tu bi sigurno branio, ovako... premlad je još on za Bundesligu