Milanu stižu sve bolje vesti, ko će ovog leta stići na San Siro?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.06.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" uveliko rade na pojačanjima.

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Marko Đampaolo je stigao u Milan, a tamo će ga na početku sezone dočekati dosta izmenjen tim, ako je verovati italijanskoj štampi.

Vest jutra na Apeninima jeste detalj sa Ibice, Paolo Maldini je možda i otišao da malo odmori, međutim uslikan je sa Teom Ernendezom iz Reala. To je bilo dovoljno da krenu spekulacije, cena beka je 20 miliona evra.

Iz Londona je stigla optimistična najava da bi Lukas Toreira mogao da stigne na San Siro, sjajni vezista je navodno nezadovoljan, "rosoneri" su već reagovali po dobro poznatom receptu - dvogodišnja pozajmica sa obavezom otkupa.

Uskoro se očekuje dolazak Nikole Kramarića iz Hofenhajma, na meti je i Oskan Kabak iz Štutgarta koji je privukao pažnju i Bajerna.

Kupuje se i na Apeninima, nakon Radeta Krunića Milan je zainteresovan i za Džordana Veretua, vezista Fiorentine bi koštao 25 miliona evra što je prihvatljivo za klub iz Lombardije. U igri je i Roma, međutim njegov agent je već postigao dogovor sa upravom "rosonera".

Veretu

Što se tiče igrača u klubu, posebno je zanimljiv obrt situacije sa Andreom Silvom, uprkos glasinama da će gotovo sigurno napustiti Milano, Đampaolo je spreman da mu pruži priliku u tandemu sa Pjontekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
НЕМАЊА
Monday, 24.06.2019
16:02

Ja ne znam da li grešim ali Milan bi ove sezone mogao biti najbolji još od perioda kada su osvojili poslednju titulu. Iako se za sada ne čini tako, oni zaista imaju obrise dobre ekipe, Đampaolo je po mom mišljenju dobar trener koji kroz celu karijeru forsira formaciju takozvanog romba. DONARUMA KONTI ROMANJOLI ANDERSEN RODRIGEZ TOREIRA DE ROSI PRAT PAKETA PJONTEK, plus još jedan špic koji se uklapa stilom sa Pjontekom i to je za ovu formaciju i nivo borbe za top 4 Serije A po mom mišljenju odličan tim. Sa ultra ofanzivnim bekovima, radilicom na zadnjem veznom od koga sve zavisi, stamenim štoperima i rasnim golgeterom ispred super kreativne desetke. Bile bi tu i solidne alternative REINA, MUSAKIO, ERNANDEZ, KESI, BONAVENTURA, KUTRONE... Naravno samo prisustvo De Rosija znači mnogo i glavni uslov je da se svi ovi igrači koje sam gore naveo a nisu tu dovedu.

avatar
BancheS_Arsenal
Monday, 24.06.2019
12:00

Nije glup da ode u propali Milan, Torreira ispod 50 mil. Ne ide nigde, nema rate nema pozajmice

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
12:32

Iju, ko nam kaze da smo propali...

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 24.06.2019
12:57

Arsenal inace trofejni klub, prosto ne znaju sta ce od trofeja godinama u nazad.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
11:08

Toreira nije navodno nezadovoljan (zivotom u Engleskoj) nego apsolutno provereno, a Ernandez bi dosao na pozajmicu sa pravom otkupa, polako s tih 20 miliona. Uostalom, vrlo je izgledno da ce on preci u Leverkuzen, a Real ce insistirati na klauzuli po kojoj bi mogao da ga vrati po nesto vecoj ceni od prodajne.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 24.06.2019
11:05

Novinarska pojacanja... A realnost je da i dalje niko nije dosao i ko zna da li ce.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 24.06.2019
12:14

Raspadate se i dajete kilave plate ko ce ozbiljan da dodje kod vas trenutno je fiorentina privlacnija destinacija

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 25.06.2019
10:30

milan propali klub. svi jedva cekaju da zaigraju protiv vas.

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 24.06.2019
12:56

Danas je ponedeljak, dan kada na racun Sanceza leze 500 hiljada funti zarad grejanja klupe hehehe, jaka ste mi destinacija u pm...