Milanu se usladio šoping na Stamford Bridžu, još jedna meta iz Londona!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 21.11.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

Izgleda da "Rosoneri" imaju jako dobru saradnju sa Čelsijem.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Milan je u velikoj krizi što se tiče igračkog kadra.

Povređeno je maltene pola tima, pa su "Rosoneri" rešili da što prepotraže rešenje za ovu situaciju koliko u januaru.

Pisalo se o brojnim fudbalerima koji bi mogli da pojačaju tim saSan Sira, navijači sa nestrpljenjem čekaju Ibrahimovića, a mogli bida dočekaju još jedno pojačanje iz Čelsija.

U pitanju je Andreas Kristensen, štoper "Plavaca" koji nemaveliku minutažu, a Sari navodno nema ništa protiv da ga pošalje uMilano na pozajmicu.

Transfer je već teže odraditi zbog Finansijskog fer-pleja, alipozajmica bi mogla da pomogne svim stranama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 21.11.2018
15:57

To bi im bio odlican potez ali sta onda kada se Caldara vrati na teren?
Mislim da ce se mnogo Chelsea ogresiti o ovog momka ali mislim i da bi on mogao zavrisit u nekom mnogo jacem timu od Milana jer je stvarno kvaliteta stoper

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 21.11.2018
15:30

do one greske protiv Barselone (koja cak nije ni potpuno njegova tu su mogli bolje da reaguju i Fabregas i Azpilicueta) bio je definitivno najbolji stoper Celsija,izgleda da mu se samopouzdanje bas srozalo jer vise nikako nije siguran kad igra

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 21.11.2018
14:38

I: Donaruma- Konti, Kristensen, Romanjoli, Rodrigez- Kesi, Paredes, Vidal- Paketa- Ibrahimovic, Iguain. II: Reina- Kalabria, Kaldara, Musakio, Laksalt- Bakajoko, ? (Biglia)- Suso, Calhanoglu, Kastiiljeho (Bonaventura, a moze i obrnuto to jest on u sredinu (cak i povucenije), a H.C. levo mada se to do sad nesto bas i nije pokazalo kao neko dobro resenje za Milan)- Kutrone. Treci golman (je) Plizari.

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 22.11.2018
16:50

evo ovo je vec taj pozajmljeni igrac...sto da ne...isto i s vidalom moze da se uradi naravno da se ispegla situacija prodajom na leto....msm da ce suso otici...mozda ne svojom voljom ali situacija ce nam nametnuti to...mada i nije to tako lose...znas da nikad nisam bio za njega tu gde igra....brazilac ce pokriti i te pozicije ako ne kupimo krilo jer moze sve da igra....gledam sastav i nije ti los :D...ipak si stavio nestasnog decka na gol :D....xaxaaxaxxa

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
19:40

Neka ga, barem je desnjak koji igra po levoj strani, dosta mi je bre vise tih levonogih po desnoj strani i u Partizanu i u Milanu:-D Ako i bude dosao, gledaj na njega kao na Djerara 2, mozda ti priraste za srce:-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 27.11.2018
00:08

De Paul je ok samo kontra...trebali bi nekog brzog dovesti jer krilo mora to imati

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
14:01

Da, popustio sam u vezi malog:-D Nisam ni ja za njega maltene od pocetka, ali, sad svi pisu da trazimo De Paula koji igra na kontra_strani, nadam se samo da znaju sta rade...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.11.2018
14:14

Cim sam video naslov odmah sam znao da je neka pozajmica u pitanju. Mene bi bilo sramota na mestu Milana. Kosta decko 45-50m ko zeli nek izvoli.

avatar
BratCescFabregas#4
Wednesday, 21.11.2018
14:12

Malac je odlican stoper, samo niko nema poverenja u njega kao u Rudigera npr, pa sta ako je pogresio protiv Barce. Rudiger, koji je najbolji defanzivac trenutno u klubu nas je ukopao protiv Rome u Rimu, pa niko to ne spominje, a ovoga za jednu gresku proglasise rupom. Andreas je bio najbolji defanzivac Chelseaja prosle sezone. Guardiola je bio spreman krenuti po njega, za njega je Christensen bio najtelentovaniji mladi defanzivac koji nastupa u Premier Ligi. Steta sto mu Sarri ne veruje, a rupa Luiz mu igra.

avatar
MottiYazata
Thursday, 22.11.2018
00:29

Po meni, Cristensen moze samo u Premier ligi da igra. Severnjaci se nikad nisu odlikovali nekom tehnikom, pogotovo u defanzivnom planu. Mesari, kasapi i drvosece. Odlican za Engleze. Ako vam vec ne igra, najbolje je da ga prodate nekom manjem klubu, oni ce vam ionako moci isplatiti punu cenu, ili najvecu mogucu.

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 22.11.2018
16:56

msm da u italiji igra veci broj gorih od njega ali ok :D...moze se pozajmiti....ako vec godin dolazi sto da ne pozajme decka i zakrpe se...istina da su nordijci malo sirovi ali su po meni i posveceni...dosta ih je proslo kroz dobre klubove...jos ako ne igra s loptom to bolje...nama ponavljam treba lik sto ce izbiti loptu na sesti red tribina...pozicija je takva...uvek sam se divio vidicu...nema komplikovanja...cetkas i cao!!!

avatar
Dukaman
Wednesday, 21.11.2018
14:11

Ne navijam za Milan,al navijam za Gatuza.Od kako se bavi trenerskim poslom postao mi je drag,ne bi voleo da bude smenjen,situacija u klubu je teska,a on cini mi se daje 300%.Zelim mu svu srecu i da napravi uspeh i svima zapusi usta.