Milanu propao veliki transfer!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 29.08.2019.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ništa od potpisa.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Milanezi su ceo avgust pokušali da angažuju Koreu, ali deluje da će veliki posao koji uključuje tri kluba ipak propasti.

Atletiko Madrid i Milan nisu uspeli da pronađu uspešnu finansijsku formulu koja bi pogodovala klubovima, tako da se po pisanju AS-a "rosoneri" povukli iz daljih pregovora.

Ovo će za posledicu imati i odustajanje od daljih poslova samih "jorgandžija".

Klub iz Madrida je planirao da po prodaji Argentinca dovede Rodriga iz Valensije kao zamenu, ali će za sada Simeone morati da odustane od ofanzivca "slepih miševa".

I dalje je posao oko prodaje Nikole Kalinića u opticaju, ali transfer hrvatskog napadača nazad u Seriju A, ne bi mogao da generiše dovoljno novca za pomenuti transfer sa "Mestalje".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6x)
Friday, 30.08.2019
11:42

ne znam puno je novca Atletiko trazio ako su uopce trazili 40-50 miliona za Koreu, on brat bratu vrijedi maksimalno 30-35 miliona al cisto sumnjam da je Atletiko kriv sto nije doslo do dogovora, vec vidim da je Milan nudio 20 miliona plus 5 ako izbore lš i dodatnih 5 ako osvoje ligu ove godine,što se neće desit ni da se Juventus i još 8 klubova ovog momenta ugase...Teška vremena idu za Milan bili su strah i trepet nekad a sad ih se ni Leće ne plaši...U Milanu i sad igra Borini sto dovoljno govori u kakvoj su situaciji..

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 29.08.2019
11:35

Konacno jedna lepa vest! Izgubljena 2 meseca u natezanju, umesto da su potrosili vreme da neke kvalitetnije igrace, sad klasika sledi neka po obicaju panicna kupovina.