Milanu godi da ne igra četvrtkom, stiže vezista za 40 miliona!

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.06.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net

Činjenica da su odustali od Lige Evrope daje im veću slobodu na transfer tržištu.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je odustao od Lige Evrope, igraće naredne sezone samo domaća takmičenja, a Italiju će u pomenutom takmičenju umesto "Rosonera" predstavljati Torino.

Doneli su odluku da ne igraju pomenuto takmičenje zbog prekršenih pravila FFP, pa će ovog leta ipak imati priliku da potroše nešto više novca na pojačanja.

Tako su odlučili da "razbiju kasicu prasicu" za vezistu madridskog Reala Danija Sebaljosa.

Bivši igrač Betisa je postao višak na "Santijago Bernabeu", veliki broj klubova je zainteresovan za njegove usluge, ali su "Rosoneri" rešili da ubrzaju stvari i Španca presele u svoje redove.

Kako prenose italijanski mediji, uprava kluba sa "San Sira" je za usluge mladog reprezentativca Španije spremna da potroši 40 miliona evra.

Milan je zbog kršenja pravila dužan da dug od 90 do 100 miliona evra smanji na 30 miliona evra, ali to moraju da učine do sezone 2020/21, pa će ovog leta moći da ulože nešto veći novac, a da pritom neće morati odmah da prodaju svoje najbolje igrače.

Tako će za naredna dva prelazna roka ostaviti prodaje, ovoga leta će gledati da se dobro pojačaju, već su dogovorili transfere Radeta Krunića iz Empolija i Tea Ernandeza iz madridskog Reala, sledeći je, po svemu sudeći, Ernandezov saigrač iz španske prestonice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
13:27

Zar nije rok sad do 2022?

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 29.06.2019
13:12

Mnogo para za igraca koji je grejao klupu. Nazalost alternative nema, pa ce Milan da se kocka, moze da bude top pojacanje a moze da bude velika greska.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
13:32
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
13:04

Hvala za ovu informaciju u vezi duga! Donaruma/Reina/Plizari- Konti (Kalabria), Andersen/Kaldara (Đalo), Romanjoli (Musakio), Ernandez (Laksalt, Abanda)- Tonali (*Biglia)- Kesi ili Barela (Krunić), Sebaljos (Praet i(li) Bonaventura) - Paketa (Čalhanoglu) - Silva/Kramarić (Maldini, *Borini), Pjontek (Kutrone). Tu gde sam stavio kosu crtu, znači da se još dvoumim koga da stavim, tamo gde je ''ili'' znači da mogu samo jedan ili drugi da budu u Milanu jer za obojicu nema para (odnosi se na tu jednu situaciju), a zvezdica je za one za koje nisam siguran da li bi trebalo da ostanu :-)))))

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 29.06.2019
14:15

Ajde javi kad odlucis Bas nas sve zanima

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
15:18

Ne bi ti bio ispunjen dan kad mi ne bi poslao barem jednu repliku, priznaj:-D