Milanov spas je Baka, ode Kolumbijac u "El Dorado"?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.01.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net

Čeka se ponuda, posle toga bi za Milan sve bilo lakše u januarskom prelaznom roku!

Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP
Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Zvanično, Karlos Baka nije na prodaju, ali italijanski mediji su uvereni da bi za 30 miliona evra, Milan pustio Kolumbijca.

Pitanje je samo njegove spremnosti da se preseli u Kinu, tri kluba spremaju ponude.

Ogroman novac je u pitanju, iskusni napadač bi mogao da računa na blizu 10 miliona evra po sezoni, a "Rosoneri" bi dobili novac za prelazni rok u januaru.

Podsetimo, oni su do sada prodali Luiza Adrijana moskovskom Spartaku, menjali su golmana sa Kaljarijem, Gabrijel je došao za Storarija, koji će biti rezerva Donarumi.

Čekaju i Delofeua, ali sve je to praktično poslovanje bez novca, za neke ozbiljnije igrače potrebno je da prodaju Baku.

Ko su klubovi koji bi Kolumbijca?

Jedan je ambiciozni Tijanđin koji vodi Fabio Kanavaro i koji je ušao u ligu ove sezone. Nikola Kalinić ih je odbio, sada bi Baku, videćemo da li će uspeti da ga privole uz ogromnu platu, duplo veću u odnosu na onu koju ima u Milanu.

Idemo dalje, tu je Šangaj Šenhua koji bi Baku upario sa Tevezom, pre toga moraju da se oslobode jednog stranca, rade na tome, iskusni Oba Martins bi se vratio na drugi kraj sveta u MLS.

I na kraju, oni najbolji i najmoćniji, Gvangžu Evergrande koji dominirao kineskim fudbalom, a dva puta su osvojili i Ligu šampiona. Trenira ih Skolari koji bi da kompletira kolumbijski tandem u špicu, Baka bi igrao u tandemu sa zemljakom Džeksonom Martinezom.

Milanu bi, kako rekosmo, ovaj transfer odrešio ruke da se pojača, probali bi da kao zamenu za Baku na pozajmicu dovedu Zazu iz Juventusa, a novac bi upotrebili za kupovinu verovatno Badelja iz Fiorentine i eventualno još jednog defanzivca, jer Montela smatra da su to osetljiva mesta i da je to ključ za borbu za mesta koja vode u Ligu šampiona!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 04.01.2017
15:32

Glupost veka! Baka za Badelja i Zazu?! Sacuvati ovaj tim do leta, dovesti Delofeua na jednogodisnju, ne sestomesecnu pozajmicu sa pravom otkupa. Ako Kinezi nisu spremni investirati neka se gube iz Milana.

avatar
West London
Wednesday, 04.01.2017
14:13

Dida,Cafu-Stam-Nesta-Maldini-Gatusso-Pirlo-Seedorf-Kaka-Shevchenko-Inzaghi-kakav Milan-STRAŠAN MILAN-KLUB KOJI FALI LIGI PRVAKA i bez kojeg to natjecanje nije isto

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
16:57

Po mom skromnom misljenju, najjaci tim u istoriji fudbala.

avatar
Joey Barton
Wednesday, 04.01.2017
14:05

E nece da moze ! Da prodamo najboljeg igraca za saku rezervi !

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
10:41

Suso je nas najbolji igrac...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
13:17

Idiot Galijani hoce da proda Kalabriju, Boze ti pomozi kakvo je to neznanje...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
12:05

Sa druge strane i kad malo bolje razmislim, zasto ne bi i ostao M. Fernandez i dosla jedna mlad(j)a desetka, treba nam i jaka klupa.

avatar
Mangus
Wednesday, 04.01.2017
11:52

Pa da ga prodaju za 30 milki, to nije dovoljno za ova dva pojacanja. Zaza ce ih kostati oko 20, badelj nista manje. Onda oataje love za nekog anonimnog ili starog defanzivca

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
16:56

Kakav Zaza za 20 miliona? Toliko vam niko nece dati, a ni Badelj sigurno nece kostati toliko, mozemo da ga dobijemo i za 15, ubedjen sam u to...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
12:09

Ne verujem u to.

avatar
Mangus
Wednesday, 04.01.2017
21:57

Nama niko nece dati, juventusu hoce :D nSalu na stranu, Valensija, Fiorentina, Napoli, ima timova koji se interesuju za Zazu. To moze samo da mu podigne cenu, a Juventusu se svakako ne zuri da ga prodaju. Tako da, ako budu trazili 20, dobice 20.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Wednesday, 04.01.2017
11:52

Niti je jos uvek zvanicno to za Gabrijela i Storarija (ako matori i dodje, bio bi samo pozajmljen, i to opet samo do kraja sezone sto je sasvim OK, sve vreme i pisem da nam je potreban i jedan iskusan) niti je nasa meta Zaza maskotica. Milanu trebaju desni bek od kojeg ce mali Kalabrija da uci dok bismo Abatea trebali (citaj: morali) da prodamo dok jos mozemo, stoper, dvojica na sredini terena i (obavezno) bar po jedan krilni igrac i napadac, od toga samo to nazovi krilo ne mora (a, realno, i ne moze) da nam bude (odmah) za prvi tim, postavlja se pitanje kakav uopste i moze da dodje, a da u dogledno vreme bude kadar da istisne Susa ili Bonaventuru, nisam optimista u tom pogledu Hahaha Posle toga (na leto, naravno) i levi bek i jos jedan vezista koji bi imao znacajn(ij)u ulogu u rotaciji kod Montele, ali i to samo ako se kod nas ne zadrzi Fernandez. Sustinsko pitanje je kojim redom treba dovoditi te veznjake od kojih nam zivot zavisi, a realno je da se na najvece mete jos malo saceka samo sto se, u isto vreme, plasim da gotovo niko nece ni otici (spominje se odlazak Elija i Vanhionija, imamo i ponudu od 2 miliona od Sitija za Plizarija koju treba momentalno odbiti, vraca nam se Oduamadi, a i Gago se spominje kao moguce pojacanje:-)), a skoro niko ni doci. Neka prodaju Abatea, Polija, Sosu, Hondu, Nianga i Baku.

avatar
Ya_Gunners_ya1
Wednesday, 04.01.2017
11:38

Zar Zaza nije presao u Valenciju , barem ste tako pisali