Milanov "Mister X" - Bombarder koji će protresti temelje "San Sira"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 04.05.2018.
08:29
Izvor: Sportske.net

Makar tako tvrdi direktor kluba Mirabeli. Navijačima raspaljena mašta, ko bi mogao da bude u pitanju. Odlaze Kalinić i Silva, Gatuzo tražio napadača svetske klase...

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako tvrde italiijanski mediji, Milan će dovesti napadača koji će podići "San Siro" na noge.

Za sada je nekoliko kandidata za misteriozno pojačanje, Gatuzo je tražio napadača svetske klase, Kalinić, Andre Silva i Kutrone to nisu.

Oni su postigli 14 golova, Gatuzo ih je javno kritikovao od kluba tražio da dovede kvalitetnijeg igrača u napadu.

Andre Silva i Kalinić bi mogli da napuste klub, a u svom maniru mediji pričaju da je iz Mirabelijevog okruženja procurelo da je Milan na pragu dogovora sa napadačem koji će zatresti temelje "San Sira", kako piše štampa.

Ko je u pitanju?

Pojavila se priča o Mariju Mandžukiću, ali sigurno je da bi Juventus tražio ogroman novac za Hrvata, on jeste na prodaju, ali u Kinu, ne u redove Milana, uz to, nismo sigurni koliko bi bilo ushićenje navijača Milana.

Druga opcija je Beloti, stara želja, ali "Galo" nije odigrao neku veliku sezonu, plus Torino ne odustaje od ogromnog zahteva za transfer, njegova klauzula je 100 miliona, prodali bi ga verovatno za 70.

Navijači sanjaju nešto više, još jednom je aktuelan Morata koji je bio blizu kluba prošle sezone, ali je odbio ponudu da postane najplaćeniji igrač Serije A i otišao u Čelsi. Sada želi da se vrati u Italiju, ali u Juventus, mada je sve to na dugom štapu zbog novca koji traže "Plavci".

Ostaju samo nagađanja, mašta navijača je rasplamsana, Milan će programirati dug i očekuje se da pored Rejne i Strinića koji su već praktično pojačanja kao slobodni agenti, dovede veznog igrača, jedno ofanzivno krilo i napadača, to je Gatuzo tražio na sastanku sa čelnicima kluba.

Na kraju, pominje se i Džeko, koji je i prošlog leta bio meta kluba i koji se deklariše kao navijač Milana, ali da sačekamo, možda je sve to pogrešan trag...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Friday, 04.05.2018
10:01

Beloti napadac svetske klase? Mozda al za milan jer za bolje i nije.

avatar
Roj Kin 16
Friday, 04.05.2018
09:54

Kavani ili Benzema vjerujte mi..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 04.05.2018
09:31

Dzeko odbio da ode u celsi a sad da pristane da predje u milan...

avatar
el presidente
Friday, 04.05.2018
08:37

1. Belotti 2. Morata 3. Dzeko ( više kao rezerva), 4.Berrardi (kao rezerva), Muriel ne, Simeone ne.