Milanov dan odluke, Bonući čeka Lozanu, trampa sa Čelsijem?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.07.2018.
08:48
Izvor: Sportske.net

Mnoge stvari bi trebalo da budu poznate večeras do 19 časova...

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Danas se na arbitraži u Lozani odlučuje o sudbini Milana.

Naime, u 9.30 klub će predstaviti svoju žalbu, odnosno argumente, radiće se do 15 časova, a večeras bi trebalo da bude poznata odluka.

Videćemo šta će reći vrhovna instanca, da li na snazi ostaje odluka o izbacivanju Milana iz Evrope, ili će odlazak kineskih vlasnika, odnosno pad kluba u ruke investicionog fonda nešto značiti sudijama u Švajcarskoj.

Od odluke zavisi mnogo toga, čeka je pre svih kapiten Leonardo Bonući. Ako kazna ostane na snazi, on bi već za vikend mogao da prođe lekarske preglede u Milanu i za sumu od 40 miliona evra se preseli u Pari Sen Žermen.

U međuvremenu Milan je navodno ponudio razmenu Čelsiju koji će tražiti golmana pošto Kurtoa po svemu sudeći napušta klub. Naime, oni bi prosledili Donarumu u London u zamenu za Moratu.

Time bi dobili sredstva, odnosno odlaskom Bonućija i Donarume smanjili platni fond i mogli da izađu u susret Morati, ponude mu približno platu koju ima u Čelsiju. Čekaju odgovor "Plavaca", videćemo šta kaže i Sari, čini se da nije suviše preokupiran golmanom, moguće je da se vrati Čeh, njemu je pre svega stalo da završi posao oko Juventusovog tandema koji bi trebalo da stigne na "Stamford Bridž".


U svakom slučaju "dan D" za Milan, mada i povratak u LE ne menja mnogo kada je situacija u klubu u pitanju, pre svega zbog ruševina koje su ostavili kineski vlasnici, prosečnog tima i malog transfer budžeta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Miloš
Thursday, 19.07.2018
18:51

Milan pre 10 godina uz Real najveci klub i brend na svetu. Ko ih je upropastio tako brzo svaka mu cast

avatar
brekbaCh1
Thursday, 19.07.2018
12:07

Ma kakav Donaruma bre, bezite od Rajole i njegovih.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 19.07.2018
10:57

E moj Sari resiti se Morate i Bacuajija je metak u nogu sami sebi.

avatar
Uncle Fester
Thursday, 19.07.2018
10:25

Kinezi nisu ostavili nikakve ruševine u klubu, već su u mnogome ispravili ruševine koje je Berluskoni napravio jer nije htjeo pet godina ništa da ulaže. Kinezi su smo sebi napravili ruševine u sopstvenom džepu, a Milan su konsolidovali finansijski, smanjili dugove, napravili najmlađu ekipu u Evropi, a ipak konkurentnu za vrh tabele (uz dva dobra pojačanja) tako da sada kada više nema duga prema Eliotu od 380 miliona može se reći da klub u zadnjih 20 godina nije bolje finansijski stojao a još mu je vlasnik težak oko 40 milijardi. Na ove godine tranzicije u Milanu svi gledaju kao katastrofu ali nakon 30 godina uspjeha, što je 5 godina transformacija, ništa. Opet će Milan biti najjači u Evropi iako to mnogima sada zvuči smiješno.

avatar
NS SHADOW
Thursday, 19.07.2018
08:52

Kad brod tone, kapetan treba da ostane poslednji na njemu sve do kraja, a ne da se pretvori u one koji prvi beze, toliko o toj odluci, ali, i njegovom karakteru...

avatar
NS SHADOW
Thursday, 19.07.2018
08:51

Prosecnog tima?