Milanezi u problemu, Čalhanoglu cilja povratak u Bundesligu?

Autor: Stefan Matić
sreda 20.11.2019.
14:47
Izvor: Sportske.net

Turski kreativac nekim klubovima ne može da kaže NE.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

"Rosoneri" nisu počeli sezonu najbolje.

Klub sa "San Sira" je već imao jednu promenu trenera, Đampaola je nasledio Stefano Pioli, ali deluje da rezultati ostaju isti. Milan u je vezao dva poraza u Seriji A, a već za vikend ih čeka veliki derbi kada dočekuju Napoli.

Hakan Čalhanoglu je u ovu sezonu krenuo da beleži bolje partije od prethodne, ali turski internacionalac je predočio svoje buduće planove koji nisu usko vezani za sadašnji klub.

"Odrastao sam u Nemačkoj i mogu tvrditi da je sa sportskog aspekta tamo, cilj svako igrača da igra za Bajern ili Borusiju Dortmund. Znam da su me čelnici Bajerna pratili neko vreme. Ali su u to vreme imali Riberija i Robena kao startere, bilo mi je teško da im kažem ne u tom trenutku. Ali ako u budućnosti Bajern ponovo pita za mene, ne bih odgovorio negativno", izjavio je Čalhanoglu za Bild.

Milan

U Milan je došao iz Leverkuzena, njegov transfer je vredeo 24 miliona evra. Turski veznjak ima ugovor do leta 2021. godine, tako da bi čelnici "rosonera" morali uskoro krenuti u pregovore oko produžetka saradnje ukoliko žele da ga zadrže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 21.11.2019
08:22

Ma sigurno ce te sada dovesti kada si se fantasticno pokazao nema sta,...nije los igrac ali treba da igra na 10ki na kriku ni slucajno i mislim da nije za veliki klub ako se zeli istaknuti.

avatar
JUVENTIN
Thursday, 21.11.2019
00:24

Treba za dzabe da ga uvale samo da spasu platu ,ovaj lik je propo jo zeton

avatar
MottiYazata
Wednesday, 20.11.2019
19:31

Iako ga cenim kao nekog ko se trudi i pokusava ogromnu vecinu svog vremena na terenu za razliku od nekih, Suskele (slucajan izbor), stvarno ne mislim da bi smo bili u "velikom problemu" ako bi on otisao. Bar ne u vecem nego sto smo sad. Zatim, Bajern bi ga zvao samo ako bi neko od njihovih celnika izgubio opkladu, a i sam Hakan je rekao AKO bi ga Bajern zvao. Sa druge strane, ocevidno je da mu calco ne lezi i da bi sigurno ponovo zablistao u Bundes ligi.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
18:53

Ja bih ga odmah prodao posle ovakve izjave.

avatar
rossonero_t
Wednesday, 20.11.2019
17:19

Idi idi nesanice