Milan želi ponovo da sarađuje sa Seviljom, da li je novi transfer na pomolu?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 18.12.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Veoma važan period za italijanski klub.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan pokušava da se vrati na stare staze. Igraju solidno i nalaze se u vrhu italijanske Serije A, ali Leonardo i Gatuzo su svesni da su im potrebna pojačanja u januaru.

Kupili su Paketu, očekuje se da bi i Fabregas mogao da stigne u Milan, pogotovo nakon što je potpisao novi ugovor sa "Pumom", ali "Rosonerima" su potrebni i napadač i defanzivac.

Prelako su se odrekli mladog Andrea Silve i nakon samo godinu dana ga poslali na pozajmicu u Sevilju, koja je odlučila da ga otkupi. Portugalac igra fantastično i u Milanu sigurno žale zbog ovog poteza, ali sada žele ponovo da sarađuju sa Seviljom i ponovo je u pitanju napadač.

Milan želi da dovede Luisa Murijela, Kolumbijca koji nije zadovoljan minutažom u španskom klubu.

Murijel je igrao fantastično u Sampdoriji, pa ga je španski tim 2017. godine kupio za tada ogromnih 20 miliona evra. Ipak, kolumbijski napadač je od tada upisao samo 33 ligaška nastupa i želi da promeni sredinu.

Milan želi da iskoristi ovu situaciju i vrati dvadesetsedmogodišnjeg napadača u Seriju A. Prva želja je bio Ibrahimović, ali on je produžio ugovor sa LA Galaksijem i sada Leonardo mora da traži alternative.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 19.12.2018
21:56

Poslednja verzija je da sad trazimo samo centralnog veznog i krilnog napadaca koji moze da bude i tzv. drugi napadac, a stoper se vise ne spominje. Cak i na cuvenoj sredini terena bi nam trebao jos jedan za rotaciju, pored Pakete nam bar jos tri igraca trebaju, a to je zapravo i cetiri ako cemo realno....

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.12.2018
18:16

Dobar igrac mogli bi ga koristiti na krilu

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.12.2018
03:15

Kako mogu vise da kupuju matore igrace...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 19.12.2018
01:13

Ma, kakav crni Mjuriel mada i jeste crn:-D Inace, neka poslednja verzija je da sad trazimo samo centralnog veznog i krilnog napadaca koji moze da bude i tzv. drugi napadac, a stoper se vise ne spominje. Cak i na cuvenoj sredini terena bi nam trebao jos jedan za rotaciju, pored Pakete nam bar jos tri igraca trebaju, a to je zapravo i cetiri ako cemo realno....