Milan već pregovara sa dva pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 17.04.2019.
10:42
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" spremili plan i već ga sprovode u delo.

EPA
EPA

Povezane vesti

Fudbalski klub Milan ne čeka skrštenih ruku odluku Uefe o FFP i potencijalnoj zabrani transfera, već sa verovanjem da će sve proći u najboljem redu polako pristupaju narednom prelaznom roku.

Tako su seli za sto sa predstavnikom Elenko Sports firme, koja zastupa jednog fudbalera Čelsija i jednog fudbalera Barse, koji su privukli pažnju "Rosonera".

U pitanju su Brazilci Emerson i Malkom, za koje su na "San Siru" veoma zainteresovani.

Što se tiče Malkoma, za bivšeg igrača Bordoa su i tokom zimskog prelaznog roka navodno slali ponudu, želeli su da ga dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa, ali Barsa navodno traži više od 50 miliona evra za njegov ugovor i na kraju do dogovora dve strane nije došlo.

Malkom

Sada će u Milanu opet pokušati da presele Malkoma u svoje redove, ali je želja da put "San Sira" krene i Emerson Palmijeri.

Brazilac sa italijanskim pasošem je u poslednje vreme počeo sve redovnije da igra u Čelsiju, ali se u redovima "Rosonera" nadaju da bi mogli da ga dobiju za oko 25 miliona evra.

Smatraju da bi Emerson bio idealna zamena za Rikarda Rodrigeza, tačnije da bi pomenuti dvojac predstavljao sjajan izbor za mesto uz levu aut liniju u odbrani.

Emerson Palmieri

Ipak, za sve će morati da sačekaju rasplet spora sa Uefom oko FFP, videćemo kako će se to završiti, ako dobiju dobre vesti, sigurno će se odmah baciti na kupovinu novih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tbr
Wednesday, 17.04.2019
23:12

Pa nije Čelsi lud da pusti Emersona pogotovo ako stupi na snagu ova zabrana, može Markos Alonso i još da doplate Milanu samo da ga uzmu...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 17.04.2019
12:42

Malcom je dobar igrac, steta sto ne igra negdje redovno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 18.04.2019
11:43

Sam je kriv za to.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 17.04.2019
12:10

Moze Emerson trajno i Malkom na pozajmicu, Revolt odobrava.