Milan traži štopera, na radaru i reprezentativac Argentine?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 11.07.2019.
18:22
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su doveli dva pojačanja, ali je to samo početak.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Ekipa sa "San Sira" je ovog leta doživela velike promene, novi trener je Marko Đampaolo, na direktorske pozicije postavljeni su Zvonimir Boban i Paolo Maldini, novi sportski direktor je Frederik Masara.

Angažovana su i dva pojačanja, vezista Rade Krunić i levi bek Teo Ernandez, koji je stigao iz Reala.

Pisali smo danas da u klubu razmatraju i angažovanje defanzivca Arsenala, a na radaru kluba se nalazi i fudbaler Fiorentine Herman Pezela.

Reprezentativac Argentine je bio standardan u Firenci od kako je 2017. godine stigao iz Real Betisa, a procenjuje se da bi "Viola" za njegove usluge tražila oko 20 miliona evra.

"Rosoneri" su najpre hteli Ozana Kabaka iz Štutgarta, ali se Turčin preselio u Šalke, dok su izgleda odustali od Dejana Lovrena iz Liverpula, zbog previsoke cene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
19:22

Donaruma (Reina, Plizari)- Konti (Kalabria), Pecelja/Kaldara, Romanjoli KAPITEN (Musakio), Ernandez (Laksalt)- Neves ili Tonali (Benaser)- Kesi (Krunic), Sebaljos (Calhanoglu)- Paketa (Bonaventura)- Pjontek devetka (Kutrone), Depaj ili Everton (Silva). Klinci: Djalo, Abanda i Maldini. R V T

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 11.07.2019
19:14

Eno im Mustafi :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
18:29

Po profilu, ceni i godinama (iskustvu), ovaj je cak i idealna opcija za nas. Ponudili smo 30-35 miliona evra i Bigliu za njega i Veretua sto je gotovo nemoguce da ce oni prihvatiti, a voleo bih da nekako iskljuce Veretua iz kombinacije:-D