Milan - To je bilo brzo, pet trenera odbili vruć krompir za 48 sati, ostala samo jedna opcija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.10.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net

Niko neće na užarenu klubu, Đampaolo ima još jednu šansu, ali priča se da je praktično smenjen.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Niko ne želi u Milan.

Navodno, Maldini je kontaktirao nekoliko trenera, zakazao i večeru sa Ševčenkom, ali kako pišu italijanski mediji, legendarni Ukrajinac će se zahvaliti jer nema nameru da ostavlja Ukrajinu na pola posla, a ne može da sedi na dve klupe.

Milan je kontaktirao i Alegrija, ali to je očajnički pokušaj, on sedi ovu sezonu kod kuće i prima 7 miliona od Juventusa, gleda ka Engleskoj, neće se vratiti.

Nije raspoložen ni Gatuzo koji je ljut na klub, a i smatra da ovaj tim ne može puno, a Spaleti je odbacio ovakve navode kao spekulacije, ni on ne želi da preuzme tim u toku sezone, a i pod ugovorom je sa Interom.

Peto ime koje je odbilo Maldinija i Bobana je navodno Ranijeri koji bi tražio dugogodišnji ugovor, a čini se da je Milanu potreban neko mlađi.

Ostaje opcija sa Rudijem Garsijom, bivšim trenerom Rome i Marseja, on bi eventualno mogao da prihvati poziv. Đampaolo ima još jedan meč, neuspeh protiv Đenove bi značio otkaz pred pauzu.

Uz to, treba reći da njegove poslednje izjave nisu naišle na dobar odjek kod uprave, naime, i čelnici, pre svih Boban, a i vlasnici fond "Eliot" nisu zadovoljni rečima Đampaola koje se tiču prelaznog roka.

Noćas su italijanski mediji pisali da je odluka već donesena, da će Đampaolo biti smenjen posle "Marasija". Juče je bio slobodan dan, a danas će Boban i Maldini razgovarati sa trenerom i igračima.

Ovo je najgori start Milana, za više od 20 godina, u prvih sedam kola jedino manje bodova je osvojio Kapelo, pet u prvih sedam mečeva, te godine Milan je bio deseti, pa je samo jednu sezonu nakon povratka u klub, Berluskoni otpustio trenera koji je kasnije otišao u Romu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 02.10.2019
16:53

limeni je za njih :)))))))))))))))

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 02.10.2019
03:15

Kad se malo pogleda....trener je prvi na udaru....naravno treba da ode...ali ako se zagrebe ispod povrsine videce se da treneri kod nas nisu dobijali zeljena pojacanja...ako se ne varam samo je mihajlovicu ispunjen uslov....mozda ne ceo....ovaj trener je trazio 4-5 igraca nije dobio niti jednog...greska mu je samo Suso...njega je zeleo da ostavi a trebao je da ga proda...fudbal je jednostavna igra koja ako znas kako zelis da je igras moze da te proslavi...prosto ovaj lik a i drugi mimo njega nisu svesni da 99% klubova igra isti fudbal...da su krilni igraci kljuc....eee sad oni ih nemaju...imaju iznudjene likove a zele da igraju taj sistem....drugo...zasto ih pobogu ponovo drze na kontra stranama???!...liverpul igra totalni fudbal s dva brza krila i jednom laznom devetkom....bekovi samo igraju dupli pas i prave visak...lopta se gura napred u prostor pa i po cenu minimalnog uspeha akcije....znaci prodati lazne igrace dovesti te brze ako se vec ne ide ka drugom sistemu jer kontra stranom samo guse devetku kojoj treba lopta sa strane ali iz punog trka...ovako se zadnji igraci vec sablonski brane i opasnosti nema. Jos jedna vazna stvar je da se golmanu vraca lopta samo u teskoj krizi...ova igra kod sesnaest metara je utopija!

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 01.10.2019
18:17
avatar
REVØLT
Tuesday, 01.10.2019
14:48

Bas sam pogledao na Soccerway i tamo stoji da smo osvojili osam bodova u prvih sedam kola te sezone, ne pet. Moguce je da je i Venger ponovo opcija.

avatar
Oldboy
Tuesday, 01.10.2019
14:10

Nisu mi jasni, hoće proverenog trenera za male pare, koji će da privremeno preuzme ekipu koja je u potpunom kanalu, a da pri tom forsira nove igrače? Jesam dobro razumeo?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 01.10.2019
14:07

Ajde malo pozitive vec i mene ta negativa oko Milana frustira