Milan - Stiglo veliko pojačanje, ali ne i najveće!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.08.2019.
18:13
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" se neće zaustavljati.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Milan je najpre doveo Radeta Krunića iz Empolija i Tea Ernandeza iz Reala, a onda je zvanično otkupljen i ugovor Franka Kesija od Atalante.

Sada je u klub stiglo i treće letnje pojačanje, napadač Rafael Leao, koji dolazi iz Lila.

Zapata je klub napustio kao slobodan igrač, Stefan Simić je prodat splitskom Hajduku, Gustavo Gomez Palmeirasu, dobili su i 10 miliona evra od Sasula za Lokatelija, Kutrone je nedavno pojačao Vulverhempton u transferu teškom 18 miliona evra.

Jasno je da nakon kupovine Leaa prelazni rok za "Rosonere" nije gotovo, a najveće pojačanje bi tek trebalo da stigne.



Kako prenose italijanski mediji, to bi trebalo da bude napadač madridskog Atletika Anhel Korea, koji je velika želja uprave kluba ovog leta.

Ipak, nastali su problemi u pregovorima, jer je Monako odustao od angažovanja Andrea Silve.

Njegov agent Žorž Mendeš ipak tvrdi da će sve uskoro biti gotovo, ali da bi Milan mogao da zaradi 20 miliona uz bonuse, umesto ranije dogovorenih 30 miliona na prodaji portugalskog napadača.

Ipak, njegov odlazak će u svakom slučaju otvoriti prostor za angažovanje Koree, sa kojim su pregovori nastavljeni, kako je njegov agent Agustin Himenez viđen u prostorijama Milana ovog popodneva.

Transfer Koree bi "Rosonere" trebalo da košta 40 miliona evra, plus 10 miliona evra u lako ostvarivim bonusima, uz još dodatnih sedam u nešto teže ostvarivim bonusima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 01.08.2019
19:02

Prodati Laxsalta, Bilju (osloboditi se plate), starijeg Donarume, Silvu, a i Kesija mozda. Uglavnom ne znam zasto su zapeli oko Koree, dati 50 mil za njega je cista ludost....

avatar
REVØLT
Thursday, 01.08.2019
19:30

Brate, Lax je Laks:-D Ne ide nigde stariji Donaruma jer je Plizari pozajmljen Livornu na godinu dana, najnovija vest...

avatar
REVØLT
Thursday, 01.08.2019
18:50

A ne, Kesi je bio prvi:-D Tu je i Benaser, sa njim jos uvek nije najzvanicnije:-D Inace, tesko da ce AS otici bas za samo 20 miliona evra, za 25 je vec realnije.

avatar
MottiYazata
Thursday, 01.08.2019
18:48

Mora jos neko doci u veznom redu, malo je Krunic i Benaser, pogotovo ako utopimo Bilju nekome. Nekog cistokrvnog kasapina sa pedigreom, mada moze i kasapin koji ume sa loptom. Neki Matuidi Blez ili Naingolan Radja, Boban Zvonimire! Inace smatram da nismo trebali da prodamo Kutra.

avatar
REVØLT
Thursday, 01.08.2019
19:31

Neki Paulinjo...

avatar
REVØLT
Friday, 02.08.2019
17:24

Zar nisi rekao da moze i da ume sa loptom? Doduse, nije on bas kasapin, ali, prava je zabluda da Brazilci na nekim pozicijama imaju slabije igrace, seti se Emersona i Zilberta Silve, a i danas imas dosta dobrih primera za to:-D

avatar
MottiYazata
Friday, 02.08.2019
15:35

Mani me Brazilaca na tim pozicijama. Treba neko ko ima tradiciju koljaca na tim mestima. Holandjanin, Portugalac, Baskijac. Neko kome je u genima da pronalazi stopala i potkolenice prvo, pa onda mozda eventualno i loptu.