Milan - Šta je smislio Zvone Boban? Četvorica od 100 miliona, pa kupovina?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.01.2020.
11:27
Izvor: Sportske.net

Teško će biti jer vreme brzo teče manje je od deset dana do kraja pijace, a poruka vlasnika je jasna. Šta "Rosoneri" mogu da naprave?

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI

Povezane vesti

Milan pokušava da pojača tim u prelaznom roku, ideja je mnogo, novca malo, optimizam su domele pobede u prvenstvu i povratak Ibrahimovića, pa se Evropa ne čini više kao nemoguća misija. I dalje se spominje da bi klub mogao da preuzme najbogatiji čovek na svetu, Francuz Arno, ali pregovori nisu u završnoj fazi kako priželjkuju navijači Rosonera.

Kratka poruka sadašnjih vlasnika je da se mora prodavati kako bi se kupovalo.

Kakav je plan Leonarda i Bobana.

Prvo i osnovno da reše situaciju sa Susom koji nezadovoljan i koji je kod Piolija izgubio pozicije. Španac je na meti nekih klubova PL, ali teško da će neko priuštiti 25 miliona evra za ovog igrača. Paketa je skuplji, 30 miliona, njega hoće Leonardo na pozajmicu, Milan bi pristao, ako ona bude obaveza. Leonardo je uostalom doveo Paketu kada je bio u "Rosonerima", sada hoće zemljaka koji bi želeo da napusti klub. Treći igrač koga bi prodali je Pjontek, Totenhem, Junajted, Sevilja su neki od zainteresovanih klubova, ali danas mediji pišu da nema nijedne konkretne ponude. I na kraju Čalhanoglu, on bi mogao da pokrije rupu u Totenhemu ako ode Eriksen, Murinjo je navodno spreman da plati oko 17 miliona evra za Turčina koji nikada nije ponovio partije iz Bundeslige.

Ova četiri igrača bi u idealnom slučaju mogla u kasu da unesu 100 miliona.

Pojačanja?

Pioli traži jednog od dvojice, Danija Olma ili Januzaja, koga želi i Roma. Florentino Luis, talentovani vezista Benfike je takođe na meti, a ostaje problem štopera. Gabija je na meti Parme, ali će ga Milan pustiti samo ako uzme iskusnijeg defanzivca. Stigao je Kjaer, ali je potreban još jedan, s obzirom da je Kaldara ponovo u Atalanti.

Problem dakle ostaju prodaje, interesovanja ima, ali bez konkretnih ponuda Milan će teško reagovati i kupovati. Recimo, Dinamo neće čekati za Olma, ponuda Lajpciga je već na stolu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 25.01.2020
00:42

Зна ли се ишта о куповини клуба од стране Луј Витона?

avatar
BlueBoy84
Thursday, 23.01.2020
13:29

E jesu balvani. Ode Olm u red bul za 18+bonusi = 35 od kojih 5 ne verujem da će ostvariti jer šampioni biti neće

avatar
BlueBoy84
Thursday, 23.01.2020
13:28

Ali je ponuda Lajpciga manja za 10 miliona.

avatar
Le Tissier
Thursday, 23.01.2020
13:24

Hoce da prodaju Paketu i to za 30 miliona (?!) i da dovedu Januzaja 🤨 Boban i Maldini stvarno treba da prestanu da se bave ovim poslom...

avatar
Делија_момак
Saturday, 25.01.2020
00:44

Некако ми се чини да медији намерно покушавају да Малдинија и Бобана прикажу као неспособњаковиће јер ми је тешко да поверујем да би било ко на кугли земаљској довео Јанузаја!

avatar
REV
Thursday, 23.01.2020
12:31

novca malo
najbogatiji čovek na svetu
Kakav je plan Leonarda i Bobana.

avatar
Hockney
Friday, 24.01.2020
18:42

Za ovo bi mu dao otkaz!