Milan sprema "trejd" za "Pevca"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.04.2018.
20:52
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, uprava "Rosonera" nije odustala od sjajnog napadača.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je i minulog leta bio veoma zainteresovan da u svoje redove preseli napadača Torina Andreu Belotija.

Sjajni Italijan, koji je minule sezone bio među najboljim strelcima Serije A, ove godine ipak pruža nešto slabije partije, pre svega zbog povreda, ali je i dalje veoma tražen, pa predsednik "Bikova" Urbano Kairo ne želi ni da pomisli da spusti cenu za njegove usluge, a podsetićemo da je ona od minule sezone tričavih 100 miliona evra.

Upravo je ta cena bila razlog Belotijevog ostanka u Torinu, a "Rosoneri" uprkos svemu, pa i svojim finansijskim poteškoćama, ne odustaju od "Pevca".

Sportiski direktor kluba sa "San Sira" Masimilijano Mirabelji sprema novu ponudu za Belotijeve usluge, on navodno veruje da bi Kaira mogao da ubedi da proda Belotija, ako mu u zamenu ponudi neke igrače Milana.

Veruje se da bi uprava Torina bila zainteresovana za golmana Gabrijela, posebno ako Sirigu napusti klub na kraju sezone.

Manuel Lokateli je često bio povezivan sa prelaskom u redove "Bikova", pa je i on jedna od opcija, a u trejd bi mogli da budu uključeni i igrači poput Kristijana Zapate, Matee Musaća, Nikole Kalinića i čak Patrika Kutronea, koji je ove sezone eksplodirao u dresu "Rosonera".

Videćemo da li će dve strane na kraju postići dogovor, jasno je da je Beloti velika želja uprave Milana, a nema sumnje da bi "Pevac" i pored loše sezone, bio veliko pojačanje za četu Đenara Gatuza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 28.04.2018
07:40

Cutrone će biti novi Pippo Inzaghi a Belotti novi Shvevcenko dakle trebaju nam obojica. Dati Torinu 50 mil i Kalinica uz Locatellija na posudbu, ako treba dati i besplatno glupog Zapatu i to bi trebalo biti dovoljno za transfer.

avatar
JC\'90
Friday, 27.04.2018
22:29

Kutrone za 2-3 sezone biti bolji od Belotija, ako ne vec sledece. Beloti imao jednu dobru sezonu i odma 100 miliona, smesno.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 27.04.2018
21:01

Kairo je rekao da nece nikakve trejdove...vec samo novac...nudio mu je milan slican otpad prosle godine