Milan sprema pravu zavrzlamu, upropastiće planove Sevilji i oduševiti Ronalda, sve zbog "Pipite" i FFP-a!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.01.2019.
21:52
Izvor: Sportske.net

Momak koji je na "San Siru" okarakterisan kao promašaj bi karijeru mogao da nastavi u dresu "Bjankonera".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Andre Silva je u Milan stigao leta 2017. godine, kao jedno od najvećih pojačanja, ali je razočarao, nije se snašao u Seriji A u svojoj prvoj sezoni i letos je poslat na pozajmicu u Sevilju.

Eksplodirao je u Španiji, u Milanu se verovatno hvataju za glavu zbog toga što mu nisu dali drugu šansu, a Sevilja ima i priliku da otkupi njegov ugovor na leto za 39 miliona evra.

Sa druge strane, "Rosoneri" su kao zamenu za Portugalca angažovali proverenog golgetera, stigao je Gonzalo Iguain na pozajmicu iz Juventusa, platili su 18 miliona evra "Staroj dami" za kratkoročnu saradnju i dogovorili opciju da ga otkupe po završetku sezone za 36 miliona evra.

Zbog problema sa FFP, Milan možda neće biti u mogućnosti da plati taj novac, pa su tako u klubu došli na ideju.

Nije tajna da bi Kristijano Ronaldo voleo da zaigra sa zemljakom Andreom Silvom, pa je Milan voljan da napravi trampu sa "Bjankonerima".

Žele da dobiju Iguaina bez plaćanja obeštećenja, u suprotnom smeru će poslati Silvu.

Problem je ipak Sevilja, Andalužani imaju svo pravo da ga otkupe za dogovorenih 39 miliona evra, ali se u Milanu nadaju da bi prilika da zaigra za Juve, mogla da natera Silvu da odbije ponudu Španaca, vrati se u Milano i potom u trejdu završi u Torinu.

Prava zavrzlama, sve je još uvek samo ideja, konkretni potezi nisu povučeni, ali gde ima dima, ima i vatre, videćemo šta će se dogoditi do leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
13:56

Nije za 39 nego za 35, pozajmica ce ih kostati 4 i to sve zajedno izadje tih 39.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
01:09

Niti je bio promasaj niti je na San Siru okarakterisan kao promasaj, a ovo je nesto najgore sto mi mozemo da uradimo. Sa druge strane, nisam bas siguran da ce ga Sevilja otkupiti na kraju sezone. Stavise, uopste nisam...

avatar
CZYNWA
Sunday, 06.01.2019
23:44

Не контам. Ако продају Силву за 39, само прослиједе 36 за Пипиту и остану им 3. У супротном су на нули.

avatar
MottiYazata
Sunday, 06.01.2019
23:02

Mene zivo zanima kako zapravo radi ovaj FFP. Znaci, ako mi dobijemo na ruke tih 39 milki, mi njih ne mozemo da prosledimo nekom? Valjda se gledaju poslovanja na kraju, kad se podvuce crta. Sta mi dobijamo u toku sezone treba opravdati u knjigama, ako nam Sevilja da te novce, to nisu nikakvi transferi omladinaca ili kojekakvih igraca za velike pare, nego cist racun.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 07.01.2019
09:00

Pa valjda je to prihod taj novac od Silve a u ovom slucaju bi ih Milan i omah potrosio To se svakako racuna u prihod a to sto se to nece desiti druga je stvar