Milan sprema poklone za novog trenera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.06.2019.
17:10
Izvor: Sportske.net

Stvara se sve jasnija slika ko bi mogao da predvodi "Rosonere" od naredne sezone.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Simone Inzagi će po svemu sudeći ostati u Laciju i naredne sezone, tako da je sada glavni kandidat za upražnjeno mesto na klupi Milana Marko Đampaolo iz Sampdorije.

Italijanski stručnjak je želja Paola Maldinija, koji bi uskoro trebalo da prihvati ulogu sportskog direktora u klubu za koji je dugi niz godina igrao.

Kada i ako Maldini stavi paraf na saradnju sa "Rosonerima", najverovatnije će odmah krenuti po novog trenera, a kao što smo rekli, njegova želja je Đampaolo.

I sam stručnjak je zagrejan za prelazak na klupu Milana, italijanski mediji navode da je obavestio Sampdoriju da je zainteresovan za mesto šefa struke na "San Siru", čini se da je samo pitanje vremena kada će mu želja biti ispunjena.

Na težini ovoj priči dodaju i informacije iz italijanskih medija da je Milan spreman da sa Đampaolom iz Đenove dovede dva fudbalera.

U pitanju su Joakim Andersen i Denis Prat.

Talentovani Danac je imao dobru sezonu u klubu sa "Luiđi Ferarisa", skrenuo je pažnju Totenhema i Intera, a sada bi kako stoje stvari mogao sa trenerom Đampaolom put "San Sira".

Što se tiče Prata, njega su takođe pratili najjači klubovi iz Italije, ali i iz Engleske, pa je utisak da bi bio dobro pojačanje za "Rosonere".

Dakle, čeka se potpis Maldinija, a nakon toga bi Milan mogao da dobije novog trenera u veoma kratkom roku, a potom i dva kvalitetna pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
08:01

https://twitter.com/TheMilanBible/status/1135421093328642048 Neciji predlog, veoma interesantan:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.06.2019
14:20

Nisam ovo hteo da kopiram, a sad ne mogu da pronadjem taj komentar:-(((

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
19:35

Rodrigez i Suso 100% moraju da odu ovog leta (15-20+35-40) dok bih za Donarumu, Kesija, Calhanoglua i Silvu ipak jos (malo) razmislio, narocito za ovu trojicu u polju jer bi mogli da nam budu dosta (ili solidno) korisni ako dodje Marko za trenera i ukoliko KONACNO budemo ponovo presli to jest vratili se na 4-3-1-2. Donaruma ili neko drugi, Reina, Plizari- Konti, Kalabria (ovde isto mozda nekog uzeti na pozajmicu), Andersen, Kaldara, Romanjoli, Musakio, Djalo (Simica dati na pozajmicu), ?, Laksalt, Abanda- Kesi, Bakajoko (nadam se da ipak jos postoji sansa), Tonali/Biglia, Pra(e)t (Bonaventura)- Paketa (Calhanoglu)- ?/Silva (Kastiljeho), Pjontek (Kutrone, Borini). Prodati Rodrigeza i Susa, ona petorica vec svakako odlaze, pustiti negde i starijeg Donarumu i Strinica da (se) igraju, zahvaliti se i Halilovicu na uslugama, a dovesti i najmanje jos jednog na sredini da menja Kesija i ostale. Moze ova izmena i dopuna da osvane ako nije problem? Hahaha

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 03.06.2019
01:45

Djidjo ako zeli da ide treba ga pustiti...ako ne..treba ga podrzati....msm da mora suso da ide tu se slazem ako bude denis dosao znaci da se odricemo srednjaka vrlo verovatno kesija....rodrigez tanak i tanji od beka napolija...ako se uklopimo u cenu mozda ga i dovesti.,,,mora se silva resavati jer ce nas pritisnuti zbog toga sto ga vucemo kao stari-zavrsen transfer....nznm imamo dobar tim koji bi valjalo zadrzati samo da se lesinar rajola ne pojavi s nekim zahtevima....msm da mu treba sad plan izneti korektno jer davice nas s transferima ceo rok....potenciram na ovome jer trener mora imati odresene ruke i da zna s kime raspolaze a ko odlazi..msm da me kontas :D...andersen je ok ali mora da se proda neko iz zadnje linije i prebaciti portugalca mladog u prvi tim...krila hitna ako cemo s njima....ako ostaje na snazi formacija sampe kao primarna onda treba gledati igrace koji po potrebi mogu na krila...devetke su nam dobre...pjontek moze da ide ako neko pljune 80+

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.06.2019
15:33

Pokusacu po secanju: Donaruma (nije stavio rezervne golmane Hahaha)- Kalabria (Konti), Andersen (Kaldara), Romanjoli (Musakio, *Djalo)- Rodrigez (Laksalt, *Abanda)- Tonali/Bakajoko (Biglia)- Kesi (Sensi?), Praet (Bonaventura)- Paketa (Calhanoglu)- Mertens (?), Pjontek (Kutrone).

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
23:11

http://lineupbuilder.com/?sk=hx7s32 U pravu si i ti za to da treba gledati igrace koji bi po potrebi mogli i na krilo, ali, mi takvih bas i nemamo mnogo osim Kastija i Borka i tek donekle Calhanoglua i Pakija pa i Bone (kod poslednje dvojice to prodornosti nije videlo), eventualno Laksalta, mada se to verovatno pre svega i pretezno odnosi na napadace...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 03.06.2019
22:34

Kakva krila, dolazi Marko zvani 4-3-1-2:-D Praet nije konkurencija FK, Denis ce levo ili cak mozda i na registu mada to malo teze, a Kesi ostaje da sparta po desnoj strani. Inace, Djidjio, ne Djidjo:-D

avatar
Anonymous Official
Sunday, 02.06.2019
18:43

2 jako dobra, mlada igraca koja nebi mnogo kostala.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
18:15
avatar
Fausto87
Sunday, 02.06.2019
17:38

Cisto sumnjam, Sampdoria nece dati ovu dvojicu u paketu ispod 60m, jedino ako prodaju Hakana i Donarumu onda bi mogli dovesti ova dva fudbalera.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
18:40

Hakana i Susa.

avatar
ViniciusJR
Sunday, 02.06.2019
17:27

Na sta ovaj Milan spade majko mila.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
18:40

Sta sad fali toj dvojici?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
22:57

Andersen (nije bajka) je jedan od najtrazenijih stopera, i to ne samo u Italiji, a Praet mozda i nije dostigao ono sto se ocekivalo od njega, ali, bice koristan, siguran sam u to. Ni ne mislim da ce on biti prva violina.

avatar
ViniciusJR
Sunday, 02.06.2019
22:31

Za ovog Andersena i ne znam, aj eto mlad je, mozda bi i mogao da bude i dobar potez. Ali Praet je talenat bio prije 6-7 god i prakticno nista spektakularno pokazao nije, sad vec on ima 25-26 (koliko vec), i ako jedan klub renomea Milana ceka da mu on nosi sredinu, ne nadajte se vrhu.