Milan - Spisak postoji, kasa prazna, jedino rešenje pozajmice iz PL!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.01.2018.
11:27
Izvor: Sportske.net

Problem je što neki igrači ne žele da napuste klub, pa su pozajmice jedini način. Stiže pojačanje iz Arsenala?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan će pokušati da se pojača tokom zime, problem je što neki igrači koji bi trebalo da napuste klub i unesu pare u kasu ne žele da napuste "Rosonere". Prvi na listi je Kalinić koji ima opet ponudu iz Kine, 25 miliona evra bi mogao da bude transfer u Tijanđin, ali Hrvat neće iz Serije A.

Što se Silve tiče, Portugalac želi da igra više, plaćen je 40 miliona, cena mu je pala, i u Milanu ne žele da izgube veliki novac. Nije ni rešenje da ga pošalju na pozajmicu, iako Žorge Mendeš želi da ga odvede iz Italije.

Koga hoće Milan?

Cilja pozajmice, poput Dembelea iz Totenhema, a ponuđen im je i Teo Volkot iz Arsenala, koji želi da obezbedi mesto za Mundijal, a u Arsenalu ne igra. I dalje je aktuelan Badelj iz Fiorentine koga je želeo i Montela, mada bi Gatuzo radije Baselija koji je ipak teška misija.

Ostaje priča i oko Jankta iz Udinezea, ali Milan nema novca, kako rekosmo moraće da prodaje, kao i da eventualno dovodi igrače na pozajmicu. Kup ostaje cilj, mada im neće biti lako jer igraju polufinale sa Laciom, a Juve je takođe ostao u konkurenciji, videćemo koliko mogu u LE, osvajanje tog trofeja je jedini način da spasu sezonu i izbore Ligu šampiona.

Za sada nema mnogo optimizma, finansijski problemi su sve veći, UEFA traži da do aprila budu ispeglane finansije, a čini se da bez bolnih prodaja, Milan to neće uspeti da učini tokom zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossoneroug
Thursday, 04.01.2018
19:01

Daj Boze da potrosimo 100m ove zime samo da ovaj vise ne pise tekstove ....

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 04.01.2018
19:49

Opet kredit ? Ako zelis sobro svom klubu onda nemoj

avatar
Nepoznati korisnik
Thursday, 04.01.2018
16:29

Ako stvarno očekuju da će Gatuzo nešto napraviti grdno se varaju, novi trener im treba pa nek on onda krpi šupljine

avatar
rossonero_t
Thursday, 04.01.2018
16:22

Pa cekaj, opet nemamo para? Haha

avatar
jv
Thursday, 04.01.2018
14:50

Opet novi igrači?! Trebamo trenera, i on treba da dovodi šta mu treba, bez promene trenera sve je uzalud.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 04.01.2018
13:45

Koja vise pojacanja? Pa u rosteru imamo 100 igraca,oterati ih,vise ne znam ni koga nemamo,a pola njih nece igrati nikada cak i kada smo ovakvi. Oces da prodas Kalinica koji ti igra,ali to je ok potez,ali neces Silvu koji ti ne igra? Dembele bi nam bio kao da smo Ronaldinja doveli,Volkot isto tako,ali ako smo njih mogli dovesti pre pola godine na pozajmicu zasto smo kupovali druge igrace.... Bojim se samo da nam Mihajlovic ne dodje,tacno ne bih pogledao utakmicu.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
14:09

Problem je sto Kalinic ne zasluzuje da igra, a logicno je da neces prodati igraca kojeg si platio 40 miliona evra vec posle pola godine. Vise razloga postoji za takvu odluku. Abate, Zapata, Paleta (na kraju sezone samo da ga puste sada, ne pre leta), MOZDA Mauri, SIGURNO Montolivo, Borini i Kalinic- to je skart i otpad kojeg se pod hitno treba osloboditi. Mozda ce sada otici i Gomez, to verovatno znas. Jeste da mi od svih nabrojanih ne mozemo ni 35-40 mil. da dobijemo, ali, vise nije ni vazno, zapravo, nikad nije ni bilo, samo neka odu vise:-D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
15:38

Silva treba da ostane jer se bojim da necemo moci da dobijemo za njega 40 miliona ove zime, toliko se niko nece otvoriti osim mozda Kineza, to je prvi razlog. Drugo, decko je vanserijski potencijal i znamo da (naravno, uz dobrog trenera) cena moze samo da mu raste, a ne vidim ni zasto bi isao iz kluba ako pocne da igra. Sto se tice Kalinica, mozda se secas da nisam bio protiv njegovog dovodjenja, ali, ne volim napadace koji samo cekaju da im se spakuje sansa, a znam da cak ni on to nije, mislim da je bolji od Bake u polju, tacnije, na nekih 30-40 metara pa cak i vise od protivnickog gola. Zato sam i bio da dodje jer mislim da je snalazljiv sa loptom i mislio sam da moze da bude od koristi, ali, nerviralo me je to sto smo dali toliko za njega. Naravno, uvek sam pisao da bi njegov dolazak odmah posle toga moralo da isprati angazovanje jos jednog (znatno kvalitetnijeg) napadaca koji bi nam igrao zajedno sa Silvom te da bi NK (i Kutrone) bili (samo) za klupu...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 04.01.2018
15:12

Nisam ja za to da Kalinic igra prvu,nego da nema logike da dodjes i prodajes prvotimca,a zelis da zadrzis igraca koji ti ne igra i kome ocigledno neces ni sansu da das da zaigra. Sto se Kalinica tice,on je svuda bio korektan napadac,na broj utakmica davao je golova koliko i Diego Costa,problem je sto smo mi jadni i sto nemamo igru. Ne moze napadac da uzme loptu na pola i da predje 8 igraca i da gol,mora neko tu loptu da mu donese blize golu,tipa Endi Kerol je SIGURNO daleko losiji napadac od Kalinica,ali mu neko dadaje tu loptu,pa pogledaj samo highlights sa zadnjeg meca WH,napravili su mu 5 100% sansi,koliko sansi je napravljeno Kalinicu od pocetka sezone? Nama Ronaldo sada da dodje,imace za nekih 20% bolji ucinak od Kalinica,ako i toliko,znaci da nije problem samo u njemu,tj. On je najmanji problem,da imamo ovog sada Iniestu i Modrica,u napadu ko god da igra izgledao bi kao odlican napadac.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
13:34

Donaruma- pozajmio bih Peresa ako je ikako moguce jer Konti sigurno nece biti potpuno fit bar jos mesec-dva, Musakio, Romanjoli, Rodrigez- Dembele/Kesi, Biglia/Dembele- Suso (ovde bih doveo Berardija, Borisa podrzavam u tome), Calhanoglu, Silva/Brahimi (primer-prototip)- Silva (ako vec sad ode, definitivno moramo i jednog spica da kaparisemo, a resenja ima dosta, sto starijih, sto srednjih godina, ne bih bas mladjeg dovodio sad)/Kutrone. Prodati Bonucija, Bigliu, Susa i Kalinica, mozda i Donarumu, ali, to je mnogo lakse napisati. Kad bi svi oni otisli, nama bi prodaja donela cca 200-250 miliona evra.

avatar
Mangus
Thursday, 04.01.2018
12:39

Svi znaju da su u problemu i to ce biti veliki problem prilikom prodaje. nSto bih ti platio 30 miliona kad znam da ti je frka i da ces na kraju pristati na 20? treba naci nacin da se igraci razmrdaju. imaju solidan tim, nema potrebe za mnogo pojacanja

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
12:37

ZORZ Mendes nam nikoga vise nece dati ako ovako budemo nastavili da (mal)tretiramo Silvu koji je navodno vec izrazio zelju da ide sto je sasvim logicno. Dembele i Volkot odgovaraju profilu onoga sto nam nedostaje u timu, ali, Volkot je ipak bolji kad deluje po desnoj strani, a barem tu smo pokriveni tako da on ne bi bio bas savrseno resenje. Ono sto je u Milanu redovna pojava je da najomrazeniji igraci ne zele da odu ni po koju cenu, bili oni omrazeni zato sto su pustili korenje ili zato sto jako lose igraju od samog pocetka boravka...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
14:26

S tim da ne bi bilo lose da nam dodje neko ko moze i levo i desno (krilo) jer Suso ponekad kao da igra bez odmora, Borini je veoma slaba alternativa...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
19:31

Odgovor se sam namece:-D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 04.01.2018
18:29

Jel to ti Revolte pricas sam sa sobom s raznih profila ili sam ja nesto prolupao ?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 04.01.2018
12:33

Nema milan sanse protiv lacija...lacio ih je rasturio u ligi tako ce biti i ovde