Milan se pojačava u Đenovi?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 19.11.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose vest da bi tabor 'Rosonera' mogao da bude pojačan ove zime dovođenjem 27-godišnjeg Argentinca.

BETA/AP Photo/Tano Pecoraro
BETA/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Pošto predsednik Palerma Maurisio Zamparini neće da čuje o prodaji prve zvezde tima Franka Vaskeza u januaru, u Milanu su našli alternativu za kreativnog vezistu.

I to u Đenovi, u vidu Dijega Perotija.

'Tuttosport' saznaje da će 'Rosoneri' krenuti u akciju dovođenja ovog argentinskog internacionalca, ali još uvek nema vesti da li je bilo konakata na tu temu između samih klubova.

Perotijeva cena na tržištu je oko 10 miliona evra (izvor transfermarkt).

Inače, ovaj 28-godišnji fudbaler, koji može da deluje kao levo i desno krilo i koji je izdanak Boke Juniors, stigao je u Đenovu prošlog leta iz Sevilje čiji član je bio pet godina i u tom periodu osvojio Kup Kralja i Ligu Evrope sa Andalužanima.

Dijego Peroti ima dva nastupa za Argentinsku reprezentnaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 20.11.2015
01:08

gledao sam krila djenove i opasno su brzi ti igraci....kapel i peroti...eeee sad koliko su za milan to nznm....samo znam da nijang nije za milan jer decko igra samo u prosecnim ekipama koje se zadovoljavaju njegovim soliranjem i igranjem na kasicicu...moze peroti....po meni treba ''desetka'' a ovi obavezno promase tu desetku....namerno ili ne ko ce znati....znaci desetka i zadnji igrac romanjoliju da malo pripomogne....moze vestergard....shar....toneli....razmislite o tome.....subotic isto....

avatar
Dejan J
Thursday, 19.11.2015
14:04

Do kraja teksta on vec napunio 28 godina :)

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 19.11.2015
12:44

Dokle god se pojacavaju iz Palerma,Djenove i Sampdorije nece od njih nista da bude.Po tim klubovim se nadje neki biser jednom u 5 godina oni su ceo tim iz takvih klubova doveli.

avatar
Miloš984
Thursday, 19.11.2015
12:00

Dobar je Peroti,dobro bi dosao Milanu.A sto se Maurisija Zamparinija tice,prodao bi taj i rodjenu majku (opste poznato da su italijani nenormalno vezani za majku) za pristojnu ponudu.Ocigledno da Milan treba samo da pojaca vec poslatu ponudu za Vaskeza i eto njega vec u januaru u Milanu.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 19.11.2015
11:50

Smesno pojacanje...