Milan se "oslobodio" Ćerćija

Autor: Boban Filipović
petak 22.01.2016.
19:00
Izvor: Sportske.net

Italijajnski napadač ostaje u domovini, ali u daljem toku sezone neće više igrati za 'Rosonere'.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Posle brojnih pertipetija, iz Đenove je stigla zvanična potvrda da je Alesio Ćerći stigao u tabor 'Grifona' i u nastvaku sezone će nastupati za njih kao pozajmljen igrač Milana.

Ćerći je prošlog leta stigao na 'San Siro' na pozajmicu iz madridskog Atletika, pa je njegov status sada žešće komplikovan jer dolazi na pozajmicu iz kluba koji ga je već pozajmio.

Dodatnu problematku prilikom ovih pregovora pravilo je to što je ovaj 28-godišnji napadač delom vlasništvo i katarske fondacije.

Kako bilo, Ćerćija ćemo do leta gledati u dresu Đevove, koju očekuje borba za opstanak u Seriji A.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Saturday, 23.01.2016
12:45

Ode Cerci kao da ga nije ni bilo

avatar
INTERnacionalist
Friday, 22.01.2016
21:56

..da moze da vrati vrijeme sad bi bio u Torinu i bio bi bog!

avatar
REVOLT SPT
Friday, 22.01.2016
20:52

A i Bertolacija kada bismo nekome utrapili za 15-ak miliona, ne bi bilo srecnijeg coveka od mene jer je decko ogromna i teska prevara.

avatar
REVOLT SPT
Friday, 22.01.2016
20:14

Laksalt, Cerci, Suso, Lazovic, Peroti, Kapel, Gakpe. I taj Preciozi je tek jedan obican hohstapler, nije ni cudo sto se Galijani toliko druzi bas sa njim:-) Inace, u prici smo sa Juventusom oko trampe MDS-Martin, El Saravi je na pragu Rome (nije to jos okoncano), samo jos kad bi se Milan otarasio i Zapate (ne mora (i) Meksesa, trebace nam pogotovo sad kad se Eli teze povredio koliko god to mozda smesno zvucalo:-)), Nocerina, Montoliva, Polija, Balotelija, ali i Abatea, Honde i Lopeza...

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 22.01.2016
23:11

Laksalt je više krilo-bek, Suso je dao gol skoro, Peroti ide u Romu, Lazović nema kvalitet, Ćerći samo nek je zdravo, Gakpe može i napadača ako se ne varam i ostaje Kapel koji je zamena i plus ima i Figueiras koji je krilo-bek na desnoj strani, ali ne brinem se za njih. Samo Suso da dobije šansu.

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 23.01.2016
12:12

Znam ko je sta. Laksalt sigurno nije striktno bek (vise podseca na nesto je igrao i sto i dalje igra Emanuelson) i opet moze da predstavlja konkurenciju na ovaj ili onaj nacin jer ne verujem da Djenova igra 3-5-2/5-3-2. Suso je dobar igrac, ponovicu da nemam nista protiv njega, ali nije mi za nasu startnu postavu.

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 22.01.2016
23:12

nznm zasto ali imam utisak da ce baloteli biti uz baku u napadu...polija treba da damo za kaseresa ako je to tacno da ga crno-beli hoce....faraon je vec romin....cerci otisao....zapatu ja msm da treba da damo gratis jer covek nzna nista....mekses je tu pa sta sad mozemo...po meni de siljo nije za milan....abate mozda za klupu....honda mi se svideo protiv firence....za lopeza nemam sta da kazem...sem ako ode da nam treba drugi golman jer je i kristijan vec mator....sto se pojacanja tice taj iz ajaksa nznm kakav je...lev bek nam treba ali ne onaj iz rivera....mozda neko da romanjoliju pripomogne a da se ne rotira kaseres.....po meni treba dati par desetina miliona i resiti to....u vezi treba kreator jer imamo dosta tih klasicnih veznih bez puno ideje....spic je ostao i sta sad...neka je....baka baloteli i luis ce moci da iznesu sezonu...