Milan se okrenuo Sasuolu, gazda i veliki navijač "Rosonera" ih odbio!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.12.2018.
12:45
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Milana nikako da pronađe pravu formulu za pojačavanje ekipe.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Milan je u velikim problemima, Gatuzo ima dve utakmice da zadrži posao, a jasno je da zbog brojnih povreda, ali i nedostatka kvaliteta, Milan mora da gleda ka predstojećem prelaznom roku kao rešenju za izlazak iz krize.

Kaparisali su Lukaša Paketu iz Flamenga, ali je pitanje koliko će neosporno talentovanom Brazilcu biti potrebno vremena da se adaptira na evropski, pre svega italijanski fudbal.

Traže pojačanja na svim pozicijama, Barsa ih je odbila za Denisa Suareza, iako su im nudili Španca, ali nisu zadovoljni ponudim koju su im predstavili "Rosoneri".

Ibrahimović je odlučio da ostane u Galaksiju, situacija sa Fabregasom je sve komplikovanija, iskusni Španac iz dana u dan ima sve više ponuda.

Tako se sportski direktor Leonardo okrenuo ka Sasuolo, na čijem čelu sedi veliki navijač Milana Đorđo Skvinci.

Ipak, ni Skvinci nema nameru da tek tako pomogne klubu za koji navija, kako je odbio ponude "Rosonera" za dvojicu svojih fudbalera.

Naime, Milan je zainteresovan za Alfreda Dankana i Stefana Sensija, već mesecima se ta priča provlači po italijanskim medijima, ali izgleda da realizacija transfera nije ni blizu.

"Rosoneri" bi želeli da sada angažuju makar jednog fudbalera, a da drugog kaparišu za budućnost, ali ponude koje je Milan predstavio prvom čoveku Sasuola nisu zadovoljavajuće.

Leonardo je pregovore počeo sa pozajmicom sa prvom otkupa, Skvinci za to ne želi ni da čuje, spreman je da eventualno proda jednog od dvojice fudbalera, ali samo za "bezobraznu" ponudu.

Kako su "Rosoneri" u nezavidnoj situaciji zbog problema sa FFP, sva je prilika da neće poslati adekavtnu ponudu na adresu Sasuola, te će Dankan i Sensi, makar zasad, ostati u ekipi iz Ređo Emilije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 26.12.2018
17:33

Jedino resenje je da ja kupim Sasuolo i da presecem sve ove zajebancije:-D

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 26.12.2018
14:06

dobijaju korpu gde god da se okrenu, to je realnost.