Milan sa novim trenerom i budžetom od 300 miliona, ili Gatuzo sa ovim pojačanjima?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.04.2019.
10:49
Izvor: Sportske.net

Postavlja se veliko pitanje da li će Đenaro Gatuzo imati podršku uprave i naredne sezone.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo ima odlične rezultate, rezultate kakve niko nije imao u proteklih par godina kao trener Milana, a da li ima podršku uprave kluba?

Mišljenja su podeljena, šanse da će ostati na klupi su 50% u ovom trenutku, a verujemo da će dosta toga zavisiti i od toga da li ćemo Milan gledati u Ligi šampiona naredne sezone.

"Dejli mejl" je pisao pre par dana da je Maurisio Poketino prva meta Milana i ukoliko uprava tog kluba uspe da dovede Argentinca na mesto šefa struke navodno će mu dati i preko 300 miliona evra za transfer budžet.

"Miror" je takođe pisao o tome, kako je Poketino želja Gazidisa i kako će dosta toga pokušati kako bi ga doveo u tim.

Pita se i Totenhem, pa ukoliko Milan ne uspe da dovede nekadašnjeg stratega Sautemptona, okrenuće se - Gatuzu. Italijanski stručnjak ima ugovor do 2021. godine.

Koga bi Gatuzo mogao da ima u svom timu za potencijalno učešće u Ligi šampiona?

Deulofeu je izrazio želju da dođe, ali je pitanje da li ga žele u Milanu imajući u vidu da dovode krilnog igrača iz Brazila, Evertona. Gatuzo merka i mladog fudbalera Atalante Roberta Pikolija, napadača koji bi uskoro mogao da bude zamena za Pjonteka ukoliko nastavi da impresionira. Napadač Atalante ima samo 18 godina, traže ga Borusija iz Dortmunda i Monako.

Očekuje se ostanak Bakajoka, odlazak Bilje, ali i potencijalni dolazak prvoklasnog štopera pošto Gatuzo baš i nije zadovoljan kako igra Mateo Musakio.

Izgleda da će sve zavisiti od Gatuza i njegovog potencijalnog ulaska u LŠ...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Thursday, 11.04.2019
03:00

Licno mi se ne svidja Poketino, ne zato sto je los trener, nego sto nije radio u slicnoj sredini kao sto je Milan, mesto gde je pritisak ogroman i ocekivanja nerealna a strpljenja ni u nagovestajima. Ako jedan Rino Gatuzo, koji je prosao sito i reseto, puca pod pritiskom, sta ce tek biti sa Poketinom...

avatar
juve mojsa
Wednesday, 10.04.2019
14:54

zasto bi poketino prelazio u milan kad je totenhem mnogo bolji tim,na zdravijim nogama,jos sad novi stadion,bice ulaganja i tamo,preskocili su oni milan odavno po svim aspektima! a i ne znam odakle milanu svake godine po 300 miliona,da im se ne obije to o glavu ipak?! a rezultata nigde,trofej nisu videli koliko dugo vec..

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 10.04.2019
20:49

A Totenhem je pun trofeja inače. Uzgred, šta ima Poketino od novog stadiona-ništa.

avatar
MottiYazata
Thursday, 11.04.2019
02:53

1. Izazov
2. Promena sredine
3. Dokaz da moze uspresno da radi pod pritiskom
4. Zena hoce da zivi u gradu mode
5. U tom trenutku mu se to ucinilo kao dobra ideja
Svaki razlog je validan. Sto se tice para, koliko vlasnik ima toliko moze i da trosi. Fond Eliot ima 35+ milijardi, sta je za njih 300 miliona da ostvare uspeh i prodaju klub Arapima za 800+. Oni ionako gledaju da zarade posto su klub preuzeli ni krivi ni duzni, tj. uterivanjem duga prethodnom vlasniku.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 10.04.2019
12:42

35 (7x5)- Konti, 35, Romanjoli, ?- 35, ?- ?, 35, 35- 35.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 10.04.2019
11:12

Gledao sam cesto Milan ove sezone, nisu me bas nesto impresionirali igrom, nisam primijetio da imaju neki stil koga se drze. Mnogo puta su na o-ruk, nakon primljenog gola, dolazili do bodova, cak i u zadnjim minutama, Pjontek je cesto pogadjao nevjerovatne stvari itd. Naravno, ne moze to sve biti posljedica srece, takodje jasno je da imaju kvalitet da koriste svaku sansu koja im se ukaze, donio je Gatuzo dosta toga dobrog, ali da igraju nesto spektakularno - ne. Naravno da ima boljih trenera od Gatuza, ako mogu dovesti Poketina to bi bilo odlicno, ali ako ne mogu - ne treba da tjeraju Rina.

avatar
Filip MUFC
Wednesday, 10.04.2019
11:07

Ajmo da verujemo da Milan moze da obezbedi 300 milki, ali da li stvarno verujete da bi onda Gatuzo ostao na klupi? Velika su to ulaganja da bi ostavili Gatuza na klupi, s obzirom da nije bas neki trener, vec je pretezno motivator, verovatno bi jurili neko veliko ime. Sa tim ulaganjima se podrazumeva LS. Ja nemam nista protiv Gatuza, cak ga i gotivim i zelim mu sve najbolje, ali moramo biti objektivni i reci da ima srece sto su Roma i Lacijo u rasulu, sto su mu dosli Pjontek i Paketa, inace...
Mada opet igra sa najmladjim timom u ligi, mozda i izvlaci najvise iz njih sto moze.
U sustini, poenta je da je to mnogo novca za rizik sa Gatuzom, mora jace trenersko ime, ako Milan i nadje tolike pare.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 10.04.2019
11:03

Real nije mogao da dovede Poketina jer Totenhem trazi 50 miliona za njega,a ne da ga dovede milan

avatar
Wednesday, 10.04.2019
15:35

pa milan je veći klub od reala,najveće face su igrale u milanu

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 10.04.2019
21:47

kakve veze imaju face?...i Real je imao te najvece face...i dosta igraca je igralo za oba kluba...ali trofeji se gledaju a Real je 3 put uzastopno osvajao LS dok Milana nema nigde ni na mapi...vec ispadaju iz LE a u grupi im neki Didelanz