Milan razmišlja o defanzivcu Čelsija

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.01.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

Milan razmišlja o defanzivcu Čelsija

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Ekipa Milana želi da se pojača u januarskom prelaznom roku, a jedna od meta jeste Andreas Kristensen.

Ovaj fudbaler je neko ko bi mogao biti idealan za Milan na duži vremenski period, ima samo 23 godine i već veliko iskustvo, ali nije u prvim planovima kod Lamparda imajući u vidu da je poslednje minute u Premijer ligi odigrao početkom decembra meseca.

Milan, koji je trenutno 12. na tabeli Serije A, bi mogao da pošalje ponudu po kojoj bi ovaj fudbaler došao na pozajmicu, a potom bi ekipa iz Italije odlučila da li će platiti dogovoreno obeštećenje.

Kristensen je tek četvrti izbor u Čelsiju i Milan se čini kao pravi izbor u ovom trenutku.

Da li će do transfera i doći?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Thursday, 09.01.2020
01:52

Milanu treba prvo dobar trener,Inter je imao veliku srecu sto ih je preuzeo Konte,i krenuo je da ih dize iz pepela i da pravi ekipu za buducnost.Mislim da Milan i cak nema toliko lose igrace toliko,oni su jednostavno izgubili samopouzdanje kao sto je Pjontek priznao. Trebali su da probaju da vrate Ancelotija

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 08.01.2020
23:47

Neka ide, i jos Celsi da doplati. Stoper treba da bude cvrst, samopouzdan, da saigraci mogu da mu veruju da nece da napravi sr*nje, a kad pogledam Kristensenovu zenskastu facu prodje me jeza.

avatar
REV
Wednesday, 08.01.2020
23:33

Niki, za koliko nam (pro)dajete ovog, za Alesiovu levu butkicu i pramen kose? :-D Za Reinu sam hteo da kazem da kod nas za te pare ne mora da brani, a tamo ce ipak morati:-D Evo čiji sve odlasci (već) ove zime dolaze u obzir: Reina, Kalabria, Konti, Musakio, Kaldara, Rodrigez, Kesi, Čalhanoglu, Paketa, Suso, Rebić, Borini i Pjontek, a čak sam naišao i na neke tekstove koji su u tom smislu i kontekstu spominjali i Bigliu, Krunića, Kastiljeha pa i Leaa. Donarume, Gabia, Duarte (a i to samo zato što je povređen), Romanjoli, Ernandez, Benaser, Bonaventura i Ibrahimović, jedino su oni mirni. P.S. I za starijeg Donarumu sam video da neko piše o mogućem odlasku, ali, mislim da to nije realno, pronašao sam jedan članak i za novog igrača Lea (Duartea), znamo i da Boni na leto ističe ugovor- ostaju Điđio, kapiten, Ernandez, Benaser i Ibra plus Gabia koji nekako kao da je više u široj rotaciji nego što se ozbiljno računa na njega...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 08.01.2020
23:28

Dati ga u zamenu za Romanjolija i doplatit.