Milan rasteruje vezni red!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.05.2019.
11:24
Izvor: Sportske.net

Velike promene na "San Siru".

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Na dva kola do kraja šampionata u Italiji, Milan je na petom mestu, tri boda ispoda Atalante i četiri ispod gradskog rivala Intera.

Plasman u Ligu šampiona bio bi veliki uspeh, zaradili bi "Rosoneri" i 50 miliona evra, pa bi to dosta uticalo i na donošenje odluka kada je igrački kadar u pitanju.

Neke stvari su ipak sigurne, klub će po isteku saradnje napustiti Hose Mauri, Andrea Bertolaći i Rikardo Montolivo, dok neće biti otkupljen ugovor francuskog veziste Bakajoka, koji je na "San Siru" proveo sezonu kao pozajmljeni igrač Čelsija.

Imaju pravo da ga kupe za 35 miliona evra, ali u upravi smatraju da je to previše, iako je imao solidnu sezonu.

Još uvek je neizvesna sudbina Franka Kesija i Lukaša Bilje, vezista iz Obale Slonovače bi mogao da bude unovčen, dok se sa druge strane očekuje da iskusni Bilja dobije novi ugovor. Argentinac ima još godinu dana saradnje sa "Rosonerima", a uprava ima plan da mu ponudi novi ugovor sa smanjenjem plate.

Jedini koji je siguran u veznom redu je Lukaš Paketa, Brazilac koji je u januaru stigao u klub je opravdao očekivanja, kao nagrada za dobre partije stigao je i poziv selektora Titea za predstojeći Kopa Amerika.

Dakle, velika rekonstrukcija veznog reda se svakako sprema, neizvesno je šta će biti sa Kesijem i Biljom, ostaje Paketa, ostali definitivno odlaze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Saturday, 18.05.2019
14:07

Kesi bi mogao u Inter..😂 Dobar igrac.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
13:53

Milan will likely play the game against Frosinone at the original time that was set (18:00 CEST), but Milan never got an official response from Lega regarding the postponement of the match to 20:30 (the same time as Juve-Atalanta, who had their wish granted). INSISTIRAM:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
13:18

Veoma je bitno i sta cemo uraditi sa Hakanom.

avatar
Montenegrino10
Saturday, 18.05.2019
11:46

To sa Bakayokom nije sigurno, ubjedljivo je najbolji igrač Milana ove godine, ako se desi to čudo da odemo u CL, treba dobar lijevi bek, jedan vezni, i oba krila, a prije svega trener sa idejama i stilom igre. Uzet pare za rodrigueza, susa, kessiea i calhanoglua i uložit u mladje i brže igrače, jer tempo kojim milan igra, ljudi to je smiješno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
11:35

Nije to jos definitivno za Bakajoka, a novi ugovor za Bigliu bi bio klasicno samoubistvo. ?- ?, Kaldara, Romanjoli, ?- Tonali- Bakajoko, Barela/Sancez- Paketa- ?, Pjontek.

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 18.05.2019
13:03

nemoj u slabu tacku da me gadjas :D....barela je neko zbog koga bi mozda i donarumi video ledja...eto da cujes i od mene tu recenicu :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
19:08

Mozda Navasa da pozajmimo pa da im resimo glavobolje jer tesko da ce braniti, a mozda i nije jos vreme da ga u potpunosti prodaju:-D Na stranu sto se on meni bas nesto i ne svidja previse...

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 18.05.2019
14:00

po meni reina ne moze da brani na visokom nivou....doveden je zna se zasto...a iskusniji golman...sta znam...ne pada mi niko na um sada....voleo bih da ako vec cepamo tim da se srezu troskovi...da to krene od veznog reda i onih laznih krila....tako da nam donaruma i nije neki visak niti je jedina opcija za punjenje kase!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
13:15

Kompromis je postignut:-D Imamo malog Plizarija koji bi mogao da bude opcija broj jedan za koju godinu, a do tad Reina ili neki drugi iskusniji golman sezonu ili dve, mozda Mirante iz Rome:-D