Milan pronašao rešenje, sada je sve na "Grifonima"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.01.2019.
21:31
Izvor: Sportske.net

Kako Đanluka Di Marcio prenosi, dvojica igrača će biti uključena u transfer.

Epa/Federico Proietti
Epa/Federico Proietti

Povezane vesti

Gonzalo Iguain će izvesno karijeru nastaviti u Čelsiju, tako će napustiti Milan nakon samo šest meseci, pa će do kraja sezone igrati na pozajmici u Londonu.

"Plavci" će narednog leta birati da li da ga otkupe od Juventusa, ili da ga pozajme na još godinu dana, a Milanu je ostalo da do kraja zimske pijace pronađe novog napadača.

Velika želja uprave kluba je drugi strelac Serije A Kšištof Pjontek, igrač želi na "San Siro", dobiće i veliki povišicu, pa je na upravi "Rosonera" ostao zadatak da se dogovori sa Đenovom.

"Grifoni" ne žele da ga puste na pozajmicu sa obaveznim otkupom, žele odmah da ga prodaju kako bi zarađeni novac uložili u nova pojačanja, a izgleda da je Milan pronašao potrebnu formulu da do kraja meseca otkupi ugovor poljskog napadača.

Naime, Di Marcio prenosi da će Milan u ponudu za Pjonteka uključiti dvojicu svojih fudbalera, Alena Halilovića i Andreu Bertolaćija.

Potonji je minulu sezonu i proveo na pozajmici među "Grifonima", a Halilović će tako nakon samo šest meseci napustiti "San Siro".

Izgleda da će Đenova pristati na ovu ponudu, ostaje samo da se oni dogovore oko ugovora sa hrvatskim i italijanskim vezistom.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Saturday, 19.01.2019
02:13

Pa cekaj, zar niste pisali kako nemamo kesa da kako ga uzimamo na pozajmicu? Dokle bre vise??? 😂😂😂

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 18.01.2019
23:33

Verovatno ste pogodili da ce do transfera doci u utorak, ali, tek ovaj sledeci:-D Reina- Konti, Kaldara, Romanjoli, Rodrigez- Barela, Tonali, Bakajoko- Paketa Kak(et)a- Kutrone, Pjontek. Donaruma j.- Kalabria, Musakio, Simic, Strinic- Mauri, Biglia- Kastiljeho, Calhanoglu, Laksalt (*Bonaventura)- ? (i dalje bi nam trebao jos taj jedan spic jer smo ga svakako vec trazili i ocekivali tu 3-cu soluciju i za varijantu sa jednim napred, a sad bi mozda i dvojica bila u napadu)- I: 4-3-1-2, II: 4-2-3-1.

avatar
MottiYazata
Saturday, 19.01.2019
01:34

Ne verujem Italijanima ni kad istinu govore. Jedino Gazetu smatram malkice pouzdanijom od ostalih, ali ni njoj ne verujem nista.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 19.01.2019
14:12

Dobro, ali, gde si bas njega nasao kad bas on vazi za kredibilnog:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 18.01.2019
22:47

halilovic i bertolaci zajedno ne vrede ni 10 miliona

avatar
MottiYazata
Friday, 18.01.2019
23:02

To se zove peglanje knjiga, stara italijanska fora. Bertolaći je, doduše, bio dobar u Đenovi. Ipak, ovo je Di Marzio, strahovito nepouzdan izvor.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 19.01.2019
01:57

XDD a ko je pouzdan?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 19.01.2019
00:00

Di Marcio strahovito nepouzdan? :-D