Milan pronašao napadača, želi po sistemu "dva za jednog"!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.12.2018.
15:56
Izvor: Sportske.net

Direktor kluba Leonardo uveliko radi na pojačanjima.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan ima ogromnih problema sa povređenim igračima i praktično želi da dovede još po jednog igrača za svaku liniju tima.

Doveli su Paketu, a pominje se i da je Fabregas na korak od Milana, a nakon što je Zlatan produžio ugovor sa LA Galaksijem i tako odbio "Rosoneri", oni su se okrenuli drugom tipu napadača.

Kako italijanski mediji prenose, oni žele da dovedu krilnog napadača, ili igrača koji može da igra odmah iza napadača. Prva meta je mladi igrač Đenove, Kristijan Kouame.

Mladi Đenovin igrač je ovog leta stigao iz Ćitadele, ali je odmah impresionirao u dresu ovog italijanskog tima pa i ne čudi što ga Leonardo želi u Milanu.

Leonardo ima odlične odnose sa Đenovom, pa mu je generalni direktor tog kluba Đorđo Perineti rekao da oni traže 35 miliona evra za dvadesetjednogodišnjeg napadača. To je prevelika suma novca za Milan, pre svega zbog finansijskog fer pleja, ali Leonardo ističe da nije nemoguće dovesti ovog fudbalera.

On želi da u suprotnom pravcu pošalje čak dva igrača, u pitanju su Rikardo Montolivo i Andrea Bertolaći.

Takođe, Brazilac pokušava da iskoristi fantastičnu relaciju između ova dva kluba i nada se da bi mogao da dovede Kouamea na pozajmicu, uz obavezu otkupa na kraju sezone.

Za ovog mladog napadača je zainteresovana i Roma, a Milan pokušava na sve načine da pobedi konkurenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Thursday, 20.12.2018
16:34

momak je dobar talenat ali najviše 7-10 mil. Tehnika šuta mu je katastrofalna, vjerovatno je prošao neku divlju školu fudbala

avatar
MottiYazata
Wednesday, 19.12.2018
19:52

Sad kad pogledam, Bertolaci je zapravo bio dobar u Djenovi. Cak i odlican. Ne znam zasto kod nas nije bio ni blizu tom igracu, valjda ne moze svako da podnese sumanute ambicije i pritisak sa svih strana. Nadam se, ako se ovo ostvari, da ce opet igrati dobro. Sto se tice kapitena Montoliva, ako uzmemo 200 kilograma jabuka, smatracu da smo dobro prosli, a kamoli ako dobijemo neke pare ili Kuamea.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.12.2018
19:17

I da je ultra talentovan 35mil za nekog Anonymousa je previse

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 19.12.2018
17:19

A bertolaci i montolivo zajedno ne vrede 5 miliona

avatar
Wednesday, 19.12.2018
17:03

Тој двојици треба платити да оду из Милана, још ако би се поменути играч из Ђенове добро показао, овај трансфер би био две или три муве једним ударцем !