Milan prodao jednog, otišao u London po drugog napadača

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.07.2018.
09:04
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Gatuzu biti ispunjena želja...

EPA/WALLACE WOON
EPA/WALLACE WOON

Povezane vesti

Nikola Kalinić za koga se Mundijal neslavno završio, eliminisan je posle prve utakmice, odnosno poslat kući, će se iz Serije A preseliti u Španiju.

Prošle godine Hrvat je bio na meti Sevilje, sada se dogovorio sa Atletikom, čeka dogovor klubova koji je blizu.

Milan bi da se oslobodi Kalinića, a Gatuzo je od novih vlasnika, fonda Eliot tražio napadača. Pominjana su mnoga imena, pre svih Iguain, ali od toga nema ništa, Argentinac želi u Čelsi.

I upravo bi iz Čelsija moglo da stigne pojačanje, "Rosoneri" pokušavaju da dogovore dolazak Morate kome je propala opcija povratka u Juventus, nakon što su "Bjankoneri" doveli Ronalda i stavili veto na bilo kakve pregovore o odlasku Mandžukića.

Direktorski tander Fasone-Mirabeli je u Engleskoj gde pokušava da postigne dogovor o pozajmici Morate uz otkup na kraju sezone. Jasno, njegova plata je problem, ali to pokazuje da će se "Rosoneri" odreći Donarume ili Bonućija, igrača sa najvećim platama u timu kako bi finansirali dolazak Španca za koga se još interesuje Borusija iz Dortmunda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Tuesday, 17.07.2018
18:04

Iguain bi rado presao u Milan ali sam ipak vise za Moratu. Paredes se pominje za sredinu terena, Morata i Paredes i bilo bi odlicno.

avatar
Ton4i
Tuesday, 17.07.2018
17:41

Milan itekako moze pronaci bolje igrace od Morate,cvrsce i iskusnije napadace,medjutim to su vecinom manje poznati igraci,koji nece privuci "dovoljno" medijske paznje :(
Uopste mi se ne svidja sama ideja da dodje Morata,povezivali su nas i sa Mandzukicem,pa sa tajkunom kojem je Juventus u srcu,pre bih kupio nekog mladjanina iz druge lige Argentine.

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
17:20

Eliott na klupi Milana zeli Antonio Contea. U subotu se imenuje novi upravni odbor, na kojem ce biti zamijenjeni svi kineski clanovi. Takodjer, mozda poslednje dane broje i Fassone i Mirabelli, pa nije nemoguce da i Gattuso bude smjenjen na poziciji trenera. Prva zelja americkog fonda je Conte koji je slobodan trener. Njegovim imenovanjem lakse bi se moglo doci do Morate, a takodje, Conte je covjek koji bi Bonuccia uspio ubijediti da ostane u Milanu. Navodi se da bi Mirabelli mozda mogao ostati u Milanu do kraja prelaznog roka, ali da b on radio pod nadzorom Leonarda koji djeluje kao siguran na mjestu novog tehnickog direktora. Sve u svemu, subota 21.juli je DAN "D" za novi Milan.

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
17:19

Elliott je blokirao Locatelliev transfer u Sassuolo. #CorSera

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
16:59

Mirabelli i Fassone svakodnevno razgovaraju sa Higuainovim bratom, a trenutno su u Londonu kako bi odrzali pregovore sa Moratom. Ipak, od subote, neko od njih, ili obojica (Fassobelli), mogli bi da ne budu u Milanu, jer stize Leonardo na direktorsku poziciju.

Gonzalo se vec obratio nekim Milanovim igracima, kako bi se raspitao o situaciji u klubu. Vrlo lako bi se moglo desiti da sve krene u pravom pravcu i da se posao uspesno zavrsi. Sam igrac ima mnogo prijatelja u Milanu i ne bi se bunio da postane Rossonero.

#Sky

avatar
Mino Raiola
Tuesday, 17.07.2018
12:22

Ovo je greška. Za te pare bolje Kijeza. Tandem Kijeza - Kutrone.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 17.07.2018
18:04

Kijeza je desno krilo a ne spic

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 18.07.2018
18:18

Mino Raiola ako je krilo ne znaci da moze igrati spica https://www.transfermarkt.com/federico-chiesa/profil/spieler/341092 pogledaj malo pozicije igraca,informisi se prije nego sto nesto pricas

avatar
Mino Raiola
Tuesday, 17.07.2018
23:57

Baš zato. Kutrone je špic, klasičan. A Kijeza može da igra i po krilu i u špicu.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Tuesday, 17.07.2018
11:47

Milan je u krizi, UEFA ga jos kazni, i Milan zeli Moratu od 100tinak miliona. Znaci, pored ove vasionske pravde Real moze sad da kupi igraca za 800 miliona. Jel?

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
09:06

Gde zeli Iguain?