Milan - Posle Krunića još pet pojačanja, navijači ih već otpisali!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.06.2019.
07:57
Izvor: Sportske.net

Nema entuzijazma, dovoljno je pogledati koja se imena dovode u vezu sa "Rosonerima".

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Posle Radeta Krunića koji je prvo pojačanje Milana ove sezone, Boban i Maldini skeniraju ostale kandidate. Novi trener Đampaolo bi mogao da dobije šest pojačanja, u pitanju su solidni fudbaleri, ako pogledamo spisak, ali nijedno baš veliko ime, jednostavno nema novca.

Uz to, "Rosoneri" će morati da se odreknu Susa, ako Atletiko plati klauzulu i verovatno Donarume, kako bi pokrili gubitke, ali i stigli do novca kojim bi osvežili tim.

Koga još ciljaju.

Marija Ruia, Portugalca iz Napolija, ali prvo moraju da se oslobode Strinića i Laksalta.

Žele i Manolasa iz Rome koji bi bio najveće pojačanje, ali je problem što nemaju novac za klauzulu, koja je 38 miliona. Pitanje je da li bi Grk i pristao na transfer.

Nešto manje, oko 30, košta Dejan Lovren, mada je pitanje hoće li ga Klop prodati. Navijači Milana se boje da ova jurnjava za štoperom, znači da bi kapiten Romanjoli mogao da bude prodat.

Odbijena je ponuda Maldinija Fiorentini za Veretua, poslali su novu u Udine za Fofanu, prodali bi Kesija, potrebna im je zamena.

U napadu će, ako ode Kutrone, tražiti partnera Pjontek, uzdaju se da bi Boban mogao da dovede zemljaka Kramarića. Inače, Kutronea nude Sasuolu, kao deo sporazuma za Sensija.

Sa šest novih igrača, to će biti značajno promenje tim, priča se da bi Romanjoli i Pjontek mogli da ostanu kao kičma tima, da će i naredne godine u ekipi biti Konti, Musaćo, Lukas Bilja, Čalhanoglu, da bi Rejna mogao da bude prvi golman ako ode Bonaventura, jasno da Đampaolo očekuje povratak Kaldare.

Milan priželjkuje izbacivanje iz Evrope, to nije tajna, kako bi rešili problem sa FFP i koncentrisali se na borbu za top 4 u Italiji.

Ali, mediji smatraju da je ovaj tim preslab za top 4, da prave verziju Sampdorije i da bi uspeh bio i da se dokopaju top 6.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Friday, 14.06.2019
16:36

Ovi ne znaju gde biju, niti znaju koga treba da prodaju niti koga da kupe... Nadam se samo da ipak postoji neki plan, jer sa ovima nista uraditi nece

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 14.06.2019
13:22

komedija. kakva pojacanjahgahahahaha

avatar
Aleksandar 7
Friday, 14.06.2019
11:17

Ove vesti su sporadicno tacne.Milan pre svega pokusava da se resi ogromnog broja igraca,nekima isticu ugovori,neki ce biti pusteni bez obestecenja dok ce neki biti skupo prodati.Radi se o brojci od 15-17 igraca prvog tima a to su: A.Donaruma,Dj.Donaruma(ukoliko neko plati 70-80 mil),Abate,Zapata,Gomes,Musacio(ukoliko se obezbedi zamena,pominje se Anderson koji bi verovatno morao na klupu),Rodrigez(ima interesovanja dva kluba iz Engleske,oko 25-30 mil),Montolivo,Bertolaci,J.Mauri,Bilja(klub ce ga pustiti u Boku bez obestecenja,verovatno neko pravo prece kupovine iz Boke narednih godina...)Bakajoko(nece biti otkupljen),Kessie(ponuda na stolu Milana od 50 mil...),Chalcanoglu(ukoliko dodje Praet),Susso(verovatno ide u domovinu,Atletiko ili Valensija,cena oko 40-50 mil),Borini,Castiljeho(klub ceni da moze uzeti oko 15-20 mil).Djampaolo trazi kompatibilnog napadaca za Pjonteka,brzog i pokretljivog,tehnicki jakog,ukoliko ga ne pronadje zadrzace A.Silvu dok Cutrone ostaje u klubu i borice se za mesto u timu.Strinic ako je zdrav ostaje sigurno,diskutabilna je sudbina Laxalta.Desni bekovi su izvesni Conti i Calabria sa kojim ce se mozda eksperimentisati i na levoj strani...Najvece promene ce pretrpeti sredina terena koja ce verovatno cela biti izmenjena.Djampaolo zeli Sensija i Praeta,klub zeli i Tonalija,Krunic je doveden kao vrlo zahvalan igrac i zelja Djampaola koji tvrdi da momak ima pluca za dve utakmice i odlican je iz drugog plana,takodje dobar suter sa obe noge...Ne sme se zaboraviti da seniorski pogon sme da broji svega 21 igraca u sezoni 2019-2020...Verovatno ce iz omladinskog pogona sa prvim timom trenirati i jedan golman,zatim stoper i to Portugalac Dialo,levi bek Abanda i najverovatnije Maldini junior.Na kraju ,istina,pojacanja ne deluju bombasticno ali nemojmo zaboravti da je Djampaolo studiozan tip,covek koji svoju karijeru gradi dugo,korak po korak i ja licno sam vrlo zadovoljan njegovim imenovanjem,zivi bili pa videli,pozdrav svim ljubiteljima Calcia uz zapazanje da ipak najvise ocekujem od Intera u sezoni pred nama,Anceloti takodje moze i mora biti bolji nego lani dok mislim da ce u padu biti Roma i Lazio . Pozdrav

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
17:35

Alal vera, tebra...

avatar
DEL PIEROO
Friday, 14.06.2019
09:54

Rejna i Bonaventura xdd

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
09:50

P.S. Klauzula za Manolasa je 36 miliona evra...

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
09:47

Pod jedan, Susa bismo se odrekli iz taktickih razloga.

Pod dva, Marija Ruia ne trazimo bas toliko ozbiljno, a mozda je cak i RR ugrozen mada Djampaolo voli takve bekove kao sto je on, videcemo jos.

Pod tri, zbog cega Manolas ne bi pristao na transfer? Ni oni ne igraju LS.

Pod cetiri, Lovren kosta (najmanje) 25, a niko od navijaca Milana koji se razumeju i koji pomno prate desavanja ni ne pomisljaju na scenario koji bi podrazumevao odlazak kapitena.

Pod pet, nije odbijena ponuda za Veretua, cak se spominje da je njegov dolazak na pomolu i da je vec jako blizu Milana.

Pod sest, kakav crni Kramaric, nije los igrac, ali, sigurno nije za prvi tim.

Pod sedam, Sasuolo je nama ponudio tu trampu, ne mi njima.

Pod osam, Bigliu zelimo da prodamo i da se otarasimo njegove plate, imali ste sinoc tu vest i vi sami.

Pod devet, mislim da ni Calhanogluovo mesto u timu vise nije sigurno.

Pod deset, Bonaventura nije golman, a mislim da bismo u slucaju odlaska Djidjia morali da trazimo novog golmana (mozda ne za prvi tim) jer bismo onda verovatno videli ledja i njegovom bratu.

Pod jedanaest, poslednji pasus uopste nije vredan komentara- nije ni ovo pre toga ako cemo realno, ali, ipak bi trebalo da se zna kako stoje stvari.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
12:23

* Maria Ruia/Rui Maria

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 14.06.2019
09:34

Covece ovaj milan se nece vratiti jos deset godina, kao neki velikan a gde je sad ta istorija i tradicija, samo novac bajo moj ssamo novac te cini velikim, cim toga nema ode sve u...

avatar
BlueBoy84
Friday, 14.06.2019
09:19

O čemu se ovde piše. Kako jedva top 6? Pa taj isti Milan je uz nameštanje i pored slabe forme do poslednjeg kola bio u konkurenciju za top 4. Tačnije do poslednjih 45 minuta kada su naprasno stigli neki rezultati. Oladite malo kalčopolijevci

avatar
ViniciusJR
Friday, 14.06.2019
08:08

Prije nekoliko sam komentarisao da je zalosno na sta je Milan spao i sta nazivaju pojacanjima, neki se nisu slagali sa mnom, ali evo dokaza.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
12:23

Kakav ti je Toreira iz Arsenala? I njega trazimo, Kramarica npr. sigurno ne.

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 18.06.2019
20:34

Ipak trazimo Kramu:-D Nije on los, mogao bi da bude neka solidna opcija sa klupe za 20 do 25 miliona evra.

avatar
ViniciusJR
Monday, 17.06.2019
17:55

Kramaric nista, Toreira solidan.

avatar
Tamara Milan Živković
Friday, 14.06.2019
08:05

Vlada zvani crni gavran.Smem da se kladim da ni jedan od navedenih igraca nece doci u Milan.Krunic i nije lose pojacanje.