Milan nije završio, Pioli ima tri velike želje, koliko je realno?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 15.09.2020.
10:55
Izvor: Sportske.net

Nisu baš najatraktivnija imena, ali italijanski stručnjak smatra da su upravo oni potrebni njegovom timu.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Stigao je Sandro Tonali od kojeg navijači Milana mnogo očekuju, obezbeđen je produžetak saradnje sa Zlatanom Ibrahimovićem i Anteom Rebićem, stigli su Brahim Dijaz i Siprijan Tatarušanu, pa to izgleda kao dobra osnova za stvaranje tima za predstojeću sezonu.

Ipak, čini se da to neće biti sve do kraja prelaznog roka.

"Rosoneri" pažljivo motre na situaciju u Firenci, želja je dvojac Fiorentine Nikola Milenković i Federiko Kijeza sa kojima Roko Komiso uveliko pregovora o produžetku saradnje.

Prvi čovek "ljubičastih" za njih traži ukupno 90 miliona evra, u pitanju je novac koji klub iz Lombardije ne može da izdvoji u ovom trenutku, ali ukoliko uspe da proda nekoliko igrača i to bi moglo postati realno.

Na "listi na odstrel" su Dijego Laksal, Leo Duarte, Davide Kalabrija i Rade Krunić ko bi prema klupskim procenama trebalo da donesu minimum 50 miliona evra.

Totenhem Vulverhempton Orije Vinagre

Stefano Pioli ima tri želje - Tijemuje Bakajoko, Serž Orije i jedan napadač sličan Zlatanovom profilu pošto je Rafael Leao viđen kao alternativa Rebiću.

Neće biti lako Milanu da ispuni želje svom treneru, bez obzira na činjenicu da se ne radi od imenima svetske klase.

Stidljivo se spominje i bivši defanzivac Sampdorije Joakim Andersen, 24-godišnji štoper Liona iza sebe ima sasvim pristojnu sezonu, pa ga se "lavovi" ne bi odrekli tako lako.

Baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srb011
Tuesday, 15.09.2020
12:56

Laxalt 5-8m, leo duarte mozda 3-5, krunic 8m, calabria je skinut sa transfer liste, paqueta 20-23m.
Trenutno jedino za krunica ima ponuda za ostale ce ici tesko. Nema nagovestaja koji je budzet milana za ovu sezonu izgleda kao prodaja plus pare od LE sto je u najboljem slucaju 60m (plus profit od susa i rasterecenje plata od reine bigle bonaventure)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 15.09.2020
11:10

TJemue i Ćiprian, ne Siprijan. Orije-Konti (Kalabria), Milenković-Duarte, Mikolenko (Vinja)-LaksalT, Krunić-Sumare/Bakajoko, Halilović i Paketa-Kijeza. Musakio na zimu da ode, a ne bi bilo lose da dodje i neko ko bi mogao da kvalitetno odmenjuje Zlatana. I Paketa nam je na prodaju, a zasto mislis da ova trojica nisu neka atraktivna imena, sta im fali? :-D