Milan - nije samo Sergej, naciljane još dve "bombe"!

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.08.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji objavili nekoliko (ne)mogućih varijanti.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan želi da napravi iskorak ove sezone u pokuša da se plasira u Ligu šampiona, ali to će biti veoma teško pošto se i konkurenti dobro pojačavaju.

Gatuzu su stigli Kaldara i Iguain, sada to deluje puno bolje, ali stiče se utisak da je problem u veznom redu.

Danas ste mogli da pročitate o interesovanju milanskog kluba za srpskog reprezentativca, a sada su u etar izašla nova imena.

Prvo od njih jeste Adrijen Rabio, Francuz koji je na meti Barselone i čiji ugovor sa Pari Sen Žermenom važi do narednog leta.

Rabio

Milan se nada da Barselona neće krenuti u akciju pošto je već dovela Vidala, a uspostavljeni su kontakti između predstavnika italijanskog kluba i majke Rabioa koja mu je i menadžer.

Druga varijanta jeste Mateo Kovačić, on je već dugo želja Milana bez obzira na činjenicu da je nastupao za gradskog rivala Inter.

Mateo Kovacic

U klubu se uzdaju u dobre odnose sa upravom "Kraljevskog kluba" koji za sada nije pokazao nameru da ga se oslobodi, čak ni u vidu pozajmice.

Navodno bi Rabio koštao 40 miliona evra, dok je Hrvat manje verovatna opcija.

Hoće li "Rosoneri" dovesti kapitalno pojačanje i na sredini terena?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 04.08.2018
20:46

Ako dovedu bar jednog extra ali opet ponavljam njima je najvise potrebno krilo i trener Jardim je odlican

avatar
Galeb Galeb
Saturday, 04.08.2018
20:16
avatar
Rosonero per siempre
Saturday, 04.08.2018
20:12

Rabio bi bio odlican, ali verovatno trazi preveliku platu, tako da nista od toga. Kovacica i da ne komentarisem.

avatar
rossonero_t
Saturday, 04.08.2018
20:00

Mnogo je bitno da dovedemo dobrog veznjaka, bilo koji od njih ce biti sjajno pojacanje. Krilo i nije toliko kriticno, Bernard ne bi bio los za klupu.

avatar
Raúl González
Sunday, 05.08.2018
02:02

Koja to Milan ima krila da nije kritično? I koji su to bolji igrači od Bernarda da bi on sedeo na klupu? Da nisi možda zadovoljan sa Borinijem u startnu?

avatar
Raúl González
Sunday, 05.08.2018
20:55

Čalhanoglu i Bonaventura su vezni igrači, a to što ih u Milanu guraju na krilo je druga stvar. Milan ima od klasičnih krila samo Susa, Halilovića i Borinija. Suso može da prođe (iako se meni uopšte ne sviđa kao igrač), Halilović nekad bio talenat i ništa više (može da bljesne a i ne mora) i Borini koji, koliko god bio borac, realno je za klub poput Sasuola i sl. I uz sve to su svi trojica desna krila, levog krila Milan uopšte nema. O Kutroneu na toj poziciji je smešno govoriti, nema brzinu, nema tehniku... Kod svakog prijema, lopta se od njega odbije min 5 metara, jedino ga krasi završnica. To da je potreban centralni veznu igrač stoji, jer Kesi na toj poziciji je vrlo slab i nislim da bi trebalo da igra defanzivnije ako dovedu nekog centralnog veznog i da bi mu ta pozicija više odg.

avatar
rossonero_t
Sunday, 05.08.2018
14:40

A u vezi trenutno imamo Bona-Kesi-Bilja sto nije lose ali opet tanko za celu sezonu na 3 fronta, Rabot-Kesi-Bilja ili Kovacic-Kesi-Bilja izgleda mnogo bolje. A u zameni samo Lokateli, ostale necu da pominjem jer nisu dostojni ni za zamenu. Zbog toga je veznjak trenutno apsolutni prioritet.

avatar
rossonero_t
Sunday, 05.08.2018
14:36

Milan za levo Krilo ima Borinija, Calhanoglua i Bonaventuru koji vec duze vreme prinudno igra na poziciji veznog. Desna krila Suso, Halilovic (moze i Kurtone)... Kad(ako) dovedemo jednog od ovih veznih, Bonaventura se moze pomeriti na svoju primarnu poziciju i eto ti krilnog igraca vise. Bernard nije los ali nije bolji od Susa, Calhanoglua i Bonaventure.