Milan ne odustaje od Srbina, na pomolu trampa?

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.03.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" spremaju novu ponudu, hoće li uključiti i svog igrača?

EPA
EPA

Povezane vesti

Nije tajna da je Milan veoma zainteresovan da u svoje redove preseli reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića.

Navodno su minulog leta nudili 80 miliona evra za njegove usluge, ali je Lacio odbio tu ponudu.

Nova bi na adresu kluba sa "Olimpika" mogla da stigne narednog leta, a utisak je da bi "Rosoneri" ovoga puta mogli da imaju i keca u rukavu.

Naime, "Nebeskoplavi" su veoma zainteresovani da u svojim redovima vide napadača ekipe sa "San Sira" Patrika Kutronea.

Mladi Italijan je pao u drugi plan kod trenera Gatuza, od kako je u klub u januaru stigao Kšištof Pjontek.

Poljak igra sjajno i sve se češće šuška da bi Kutrone mogao da menja sredinu, a Lacio je navodno itekako zainteresovan da ga vidi u svojim redovima.

Uprava Milana bi to mogla da iskoristi i uz novac Laciju ponudi usluge mladog italijanskog napadača, za usluge srpskog reprezentativca.

Popularni "SMS" ove sezone nije na nivou od prethodne, ali je jasno da poseduje ogroman potencijal, pa klubovi nisu izgubili interesovanje.

Milan je na dobrom putu da se vrati u Ligu šampiona, ukoliko to i ostvare jasno je da će Leonardo i Maldini na leto pokušati da pojačaju ekipu na sve načine, Milinković-Savić bi mogao da bude glavna meta "Rosonera", a uključivanjem Kutronea u čitavu priču, finansijsku gledano bi mogli daleko bolje da prođu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
19:42
avatar
jv
Saturday, 16.03.2019
14:22

Ako Kutrone želi da ide ne treba ga zadržati. SMS ne vredi 80 miliona, niti nam treba. Mi imamo odličan tim i treba nam samo jedno VELIKO pojačanje, neko ko će napraviti razliku, a SMS to nije.

avatar
JC\'90
Saturday, 16.03.2019
14:12

Kesi Bakajoko Paketa odlican vezni red. Uopste im ne treba Sergej, ako vec dovode nekog veznjaka voleo bi ds to bude igrac tipa Sebaljos iz Reala. I neki igrac po krilu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
18:49

Objasnio brat. Citam da trazimo i Lo Selsa, a vec neko vreme i Fernandesa...

avatar
Anonymous Official
Saturday, 16.03.2019
21:12

Lo Celso bi im legao odlicno ali nebi bio povoljan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
14:08

Alexandre Pato je raskinuo ugovor sa kineskim Tianjinom. U prethodnim danima on je razgovarao sa Leonardom i ponudio mu se kao slobodan igrac.

On ima ponude brazilskih i americkih klubova, ali ce sacekati odluku Milana, koji cini se - nema nameru dovoditi novog napadaca u ovom trenutku. #VitoAngele

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
12:32

Nelogična trampa iz više razloga. Prvo, Kutrone nam treba, a ni njima baš ne bi igrao ako Ćiro ostane, drugo, Sergej ne vredi 80 miliona (retko KOji i vredi, da se razumemo), treće, koliko bi to moglo da smanji cenu, četvrto, nije Kšištof nego Šištof, između ostalog, i zbog toga ga ja zovem Pištolj:-D

avatar
rossonero_t
Saturday, 16.03.2019
14:51

Ja msm da je bas logicna trampa, kad se vrati Silva, Kutrone i nije preko potreban mada bih ja ipak pre njega zadrzao nego Silvu. A vezni nam treba, znas i sam. Sms nema sanse da trenutno vredi 80mil, mozda oko 60...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 16.03.2019
18:47

Eto, vidis, i ja bih pre njega zadrzao nego Silvu koji je tamo potpuno pao, a ovde kod nas trazi da ima neki narocit status sledece sezone. I SMS nam treba, ali, onda ne znam koliko je realno da dovodimo i dva krila jer ne znam gde ce nam oni svi stati, jedino ako prodaju Kesija, ali, onda bismo bili bas previse izlozeni...

avatar
Jasminn
Saturday, 16.03.2019
17:00

Kazes da se razumijemo. Evo ja ne razumijem to "rijetko KOJI igrac vrijedi 80 mil i to naglasavanje rijeci "KOJI". Objasni zasto neko nebi vrijedio 80 mil. Pitanje evo po tebi koliko vrijedi Kene ili Erikson iz Totenhema ili Ikardi iz Intera ili npr Kulibali iz Napolija. Evo ja tvrdim da vrijede puno vise od 80 miliona. Ti naglasavas rijec "KOJI" eto oni vrijede i jos najmanje imas 50 igraca koji vrijede toliko. Objasni zasto ne vrijede a ja cu objasniti zasto vrijede.