Milan ne odustaje od mladog Belgijanca!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 29.09.2018.
18:27
Izvor: Sportske.net

Da li bi on popravio stanje na "San Siru"?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je želeo da dovede mladog belgijskog vezistu, u pitanju je Jiri Tilemans, koga je Monako prošle godine doveo iz Anderlehta za 25 miliona evra.

Belgijanac je pokazao kakav je talenat u pitanju, pa su se brojni klubovi povezivali sa ovim igračem, nakon samo jedne odigrane sezone u "Kneževini".

Leonardo i Maldini su uspeli da dovedu Bakajoka na pozajmicu, ali oni i dalje žele Tilemansa u svojim redovima, pa će pokušati ponovo u narednim prelaznim rokovima.

Juventus je takođe zainteresovan za ovog igrača, a postoje i neki klubovi iz Premijer lige koji bi voleli da vide ovog igrača u svojim redovima. Jasno je da Monako neće pustiti ovog igrača tako lako, ili makar ne za malu sumu novca. Oni su poznati po skupocenim prodajama, pa su tako u prethodnih nekoliko sezona postali pravi "rudnik" kada su u pitanju fantastični mladi igrači, ali jedno je sigurno, svako ko želi Tilemansa, moraće dobro da se "isprsi" kada je novac u pitanju.

Milan je baš loše započeo ovu sezonu i navijači su besni, jasno je da će biti potrebne brojne promene u igračkom kadru u januarskom i u narednom letnjem prelaznom roku.

Tilemans

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat_Felix
Saturday, 29.09.2018
20:13

Milan u rangu Backog Jarka. Ni najbolji Belgijanac Kurtoa im ne moze pomoci. Sve se vraca sve se placa. Iguain se najeo prasetine

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 29.09.2018
18:32

Sigurno da bi, a jos sigurnije je da je ne bi pogorsao. U ovom trenutku bi nam od znacaja, pomoci i koristi bio i znatno slabiji igrac od njega, tuga, ocaj, jad i beda smo...