Milan našao partnera za Pjonteka?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.03.2019.
11:09
Izvor: Sportske.net

Imaju li novca za ovaj transfer?

EPA
EPA

Povezane vesti

"Rosoneri" su napravili pun pogodak kada su u januaru u svoje redove za oko 40 miliona evra iz Đenove doveli Kšištofa Pjonteka.

Poljak je nastavio gde je stao u dresu "Grifona", nemilice trese mreže i sa Kvaljarelom i Ronaldom se bori da bude "Kapokanonijere".

Žele Leonardo i Maldini da nastave sa dobrim pojačanjima, a Brazilac je rešenje pronašao u svom zemljaku.

Naime, Leonardo je već otpočeo pregovore sa napadačem Evertona Ričarlisonom.

Na sličan način Leonardo je pregovarao i sa Lukašom Paketom, kojeg je na kraju i preselio na "San Siro", a italijanski mediji prenose i da su odnosi dve strane odlični, ali je veliko pitanje da li Milan može finansijski da izvede njegovo angažovanje.

Uprava kluba sa "Gudisona" neće pristajati na manje od 65 miliona evra za usluge svog napadača, što je, čini se, previše za upravu "Rosonera".

Ricarlison

Naime, Milan će dobiti 50 miliona evra ukoliko se kvalifikuje za Ligu šampiona, ali će veći deo tog novca uplatiti na račun Čelsija za Tijemua Bakajoka.

Tako će Milan morati da proda jednog ili dva prvotimca, kako bi sakupio novac za Ričarlisona, koji je ove sezone postigao 13 golova na 32 nastupa za "Karamele".

Utisak je da bi Ričarlison bio dobro pojačanje, upisao je i šest nastupa u dresu reprezentacije Brazila, postigao tri pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 21.03.2019
22:49

Odlican igrac ali nece biti jeftin sigurno 70mil jer placen je oko 50. I ako Bakayoko igra dobro mislim da je bolje zadrzati Kessija. Prodati Hakana i Susa, bice zarade ako se plasiraju i probati dovesti Richarlisona i Kijezu. Jos dobar trener i jedan kvalitetan vezni i to je to.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
16:56

Kaldara 35, Bakajoko 35, Paketa 35, Pjontek 35, cak i Donaruma trazi (jaci) ugovor od 7 miliona evra sto bi pomnozeno sa 5 godina cinilo 35 miliona:-D

avatar
Rosonero per siempre
Thursday, 21.03.2019
15:25

Prodaju Susa i Kesija, i eto love.

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 21.03.2019
13:37

Ovo im je top ako uspiju. Samo i povratnik iz Sevilje je dobar. To bi mogao biti neki trio u najavi.