Milan na zimu dovodi ofanzivca iz Junajteda?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.10.2016.
11:08
Izvor: Sportske.net

Holandski fudbaler na korak je od prelaska u Milan.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Prema pisanjima italijanskih medija, Memfis Depaj je sve bliži prelasku u Milan.

Holandski reprezentativac je u nemilosti Žozea Murinja, gotovo je izvesno da u Junajtedu neće dobiti ozbiljniju ulogu, što će Milan pokušati da iskoristi.

Milan će poslati ponudu već u januaru, nije poznato koliko novca, ali novim vlasnicima italijanskog kluba neće biti problem da izdvoji koliko god je potrebno novca.

Holanđanin je nezadovoljan, spreman je da ode, preostalo je još samo da Murinjo odredi cenu i da klubovi postgnu konačni dogovor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 17.10.2016
17:13

Може! Није он заборавио да игра фудбал а с обзиром да је Холанђанин,оберучке бих прихватио његов трансфер. Сви знамо какви су све холанђани играли за Милан!

avatar
Realan tip
Monday, 17.10.2016
00:18

Putuj igumane!

avatar
rossonero_t
Sunday, 16.10.2016
18:09

Mogli bi i Darmiana da dovedemo kad ga vec pustaju

avatar
Forza RoSs0neri
Sunday, 16.10.2016
12:54

Samo da je na pozajmicu...

avatar
La bestia negra
Sunday, 16.10.2016
12:50

Najavljivali Zlatnu loptu za ovog lika,a klub im sad gleda da ga uvali nekom samo da ga se rese LOL

avatar
MANUTD
Monday, 17.10.2016
01:18

Sta ces, nismo ocekivali da ce najbolji mladi igrac na svetu zauzeti njegovu poziciju.

avatar
izNOgud
Sunday, 16.10.2016
12:22

Taman su se nasli

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 16.10.2016
12:01

Donaruma i Romanjoli su jedini sa sigurnim mestom u prvom timu Milana, svi ostali su pod znakom pitanja, a neki (jos uvek) sigurno samo za rotaciju.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 17.10.2016
03:57

bonaventura kao da nema zelju....nznm sta je....msm da juraj i fabregas mogu dosta ako ovaj dodje....levi bek problem...mada nam se i desni nisu nesto proslavili....mozda klinac onaj...nznm sta dobijamo s holandjaninom....ali ako bude leteci :D :D :D....ko zna....moze on i levo i desno....treba nam i desetka mada sa fabregasom smo blizu toga....sve zavisi od slobode tj od kvaliteta ostalih....ja i dalje kao svabo tra-la-la :D....zelja mi je igrac monaka....a mi lamelu ciljamo... :D...ne kazem da je los....ali....ako vec u totenhemu pazarimo....mogli bi neke od bekova za te pare :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
14:01

Aleksandre, u pravu si, u tome je problem...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
14:01

Iz Parme na pozajmicu u filijalu Goricu pa u Teramo pa u Peskaru pa kod nas:-D Ne znam, nisam ja ni za jednog, ni (vise) za drugog, slazem se da treba da igramo sa dva napadaca sto i jeste osnova nekog mog razmisljanja fudbala, ali prodao bih obojicu, a posle i preostalu dvojicu, nemam ama bas nikakav problem sa potpuno novim napadom Milana:-D Odbrana pa sredina terena pa napad, tim redom treba da sredimo ekipu, ali sredina radi u oba pravca i dosta toga cemo resiti ako (i) nju pojacamo na odgovarajuci nacin.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 17.10.2016
12:39

to... :D...znaci tri igraca su taman za sad....a na leto sto kazes treba unovciti nesto a nesto i dovesti ako ciljamo vrh...lapadula....nznm....imam osecaj kao i s mihom....da mu treba sansa...samo mi uporno igramo s jednim....i dva bocna napadaca....a to njemu ne lezi...msm da moze dosta...lici mi na vardija :D....iz gorice u peskaru pa kod nas :D :D :D....ako se ne varam....treba nam takav igrac....ja brazilca ne vidim tu....treba ga dati...

avatar
Aleksandar Radosavljevic
Monday, 17.10.2016
12:08

Bonaventura igra van svoje pozicije, decko je savrsen na levom krilu, ali se tu sad forsira Niang...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
11:44

Sto se tice Bone, Mentola prvo mora da definise sta ce Dzek da igra, a to se kod nas menja prakticno iz utakmice u utakmicu pa zato ovaj i oscilira. Mislim da Lamela nije za Milan, Tadic je cak i bolji od njega, a opet mi ne bi bio skroz zadovoljavajuce resenje. Kad je rec o bekovima, nama trebaju oba, a Kalabrija ili De Siljo i Antoneli da budu rezerve, svako na svojoj strani. Nazalost, po tri igraca i u odbrani i na sredini (u zavisnosti od formacije mozda i sva cetvorica) i jedan napadac, toliko nama sada treba pojacanja vec koliko sutra jer ja ni u jednom od postojecih igraca ne vidim potencijal da moze da se razvije uz neke igrace svetske klase uz sebe, svi bi mi oni ionako bili samo rezerve (ako i toliko jer i nijenbas mala i beznacajna stvar da neko na svakoj utakmici ulazi da odigra po recimo pola sata) i NISTA VISE!!! od toga- prema tome, predstojece zime po jedan stoper i (najmanje jedan, a, da se mi sada ne bismo lagali, trebaju nam dvojica, od MDS nema vajde!) bek i najmanje jedan, a zapravo barem dvojica vezista i mozda i jedno vihorno krilce da pojaca sadasnju slabasnu konkurenciju (znam da je potpuno nemoguce da dodju svi oni, iluzorno je cak i pisati o tome, a kamoli ocekivati tako nesto, ali mozda mogu taj jedan stoper, bek i vezista, a da se na primer otarasimo Abatea (i/ili), De Silja, Polija i Honde), a onda od leta i neko umesto Susa, Bonaventure i Bake (i Luiz Adriana), ali bogami i umesto Kucke. Navedeno podrazumeva da vec na zimu dovedemo i napadaca, svejedno mi je postalo da li ce otici Luiz Adriano iako ga gotivim dosta, ali ni Lapadula ne blista.

avatar
MAN RED
Sunday, 16.10.2016
11:29

Ne bih voleo da ode ali to bi bilo najbolje za njega,da negde proigra.Ako ide onda pozajmica jedino,mislim tako bih ja barem voleo.

avatar
NikolaMatic
Sunday, 16.10.2016
11:24

Ako dodje, bice to odlicno pojacanje.