Milan na korak od prve prodaje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.12.2018.
15:03
Izvor: Sportske.net

Pregovori idu u dobrom smeru, čini se da je ovo najbolje rešenje za sve strane.

Epa/Federico Proietti
Epa/Federico Proietti

Povezane vesti

Kako stvari stoje, Fabio Borini je završio svoju epizodu u Milanu.

Stigao je iz Sanderlenda, nakon što se nije proslavio u Engleskoj, iako je kao jako mlad otišao u Liverpul.

Ni u dresu "Rosonera" nije bio posebno impresivan, igrao je silom prilika, jer nije bilo boljih rešenja, a takve stvari možda i najbolje oslikavaju situaciju u klubu sa "San Sira".

Nova uprava i sportski direktor Leonardo pokušavaju da promene stvari, a izgleda da će obaviti dobar posao kada je Borini u pitanju.

Za njega je zagrizao kineski Šenžen, sam fudbaler je zainteresovan za odlazak u najmnogoljudniju zemlju sveta, verovatno svestan činjenice da će dobiti veću platu nego bilo gde u Evropi.

Njegov agent je otputovao u Hong Kong na pregovore, vratiće se sa ponudom za "Rosonere", koji teško da će moći i hteti da odbiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlado rosonero
Thursday, 27.12.2018
18:38

Srecno ti bilo ali stvarno si los igrac

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 27.12.2018
16:34

Vidite, stariji donaruma, abate, zapata, montolivo, bertolaci i borini su nasi/nasa slika i prilika, ranije su to bili konstant, muntari, honda, cerci, niang i ostali

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 27.12.2018
16:40

amelia, zakardo

avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 29.12.2018
18:30

msm da ce lozano za 45 + otici...sad koliko je to preko nznm....moze i holandjanin koji je msm postavio uslov LS na kraju pa prelaz...nznm...mnogo sporo se krecemo a fudbal je jednostavna igra a napadaci jednostavni igraci po sklopu....treba im lopta u zadnjih 25 metara sto vise....mrzim programirane igrace koji ako igraju neku poziciju...pri kontri samo beze na nju....gde je mastovitost???!....osvajanje prostora...otkrivanje je bitno a ne ovako....kao deca na pocetku karijere....''ja sam spic ili krilo i tu se krecem''...ma haos...dace bog da malo proigraju jer nije to los tim uprkos nekolicini igraca koji su limitirani....

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 27.12.2018
17:08

axaxax pa kad kupujemo bzvze i bez plana....sad hakan... kastiljeho...suso bilja...obavezno prodati....vidim spomenuli su lozana....e to je krilo za sve klubove pa i za nas ako smo pametni....prvi put prodorno krilo...da smo mislili i umesto samua doveli djerara koji nije idealan ali bar nije ''pero'' igrac i poznaje ekipu...ili da smo prosto trazili neke igrace koji su lozanov profil...mi lutamo u magli....nznm zasto nismo insistirali na kuadradu kad je bilo reci...nama nije problem iguain...problem su krila kojih nema a koja konstantno koristimo kao sistem...a za sistem je kriv gatuzo...znaci ne sergej za 70 nego lozano za te pare...ako nas paketa ne pogura nznm da li cemo i za 6 mesto da se borimo....ako vec ideju nemaju onda neka igraju kao liverpul na trcanje i tranziciju napred s dva brza bocna + paketa....garantujem ne morati golove nego gonzalu! I na kraju hvala ti djidjo sto nas drzis na sestom mestu!