Milan izvisio, ništa od pojačanja iz Barse

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.01.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net

Odabrao drugi klub.

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHI

Povezane vesti

Iako su dugo pregovarali sa Kataloncima, "Rosoneri" će po svemu sudeći ostati praznih šaka.

Naime, francuski defanzivac Žan-Kler Todibo karijeru nastavlja u Bundesligi.

Đanluka Di Marcio prenosi da se Šalke dogovorio sa Barselonom i da će mladi defanzivac karijeru nastaviti na "Veltins areni".

U pitanju je šestomesečna pozajmica, nema informacija o tome da li je ekipa iz Gelsenkirehna ubacila otkupnu klauzulu, ali se čini da je reč samo o kratkoročnoj saradnji.

Tako je Milan ostao bez planiranog pojačanja, dugo su pregovarali sa Abidalom i direktorima Barselone oko prelaska mladog Francuza na "San Siro", ali izgleda da nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, pa će se Todibo do kraja sezone kaliti u Nemačkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Thursday, 09.01.2020
00:37

Бобан и Малдини су јако неспособни директори. Толико промашаја за овако кратко време је превише. Дали су им места у управи као легендама клуба, критиковали су претходнике причавши како ће да ураде боље, да поставе клуб на ноге поново кад они испадоше гори од оних пре њих.

avatar
REV
Wednesday, 08.01.2020
14:41
avatar
lol (NewProfile)
Wednesday, 08.01.2020
11:59

Mnogo su se potresli, nabedjeni klinac trazi neke zahteve a 2 utakmice za Barsu nije ni odigrao. Kaldara moze da uskoci a Milan da se fokusira na napad ili krila, statististicki gol po mecu nemaju, sramota.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 08.01.2020
21:01

Odigrao dobru utakmicu kad je Barcina klupa sa mladim igracima pobedila Inter za LS. tako da tada je decko odigrao odlicno i zato ga je Milan hteeo i kupi!