Milan - Ibra, kapiten Čelsija i "ratnik" koga je Juve odbio!

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.11.2018.
11:31
Izvor: Sportske.net

Sedam igrača van stroja, Bonaventura završio sezonu, Milan mora da kupuje. Ovo su tri moguća pojačanja koja bi ih približila Ligi šampiona!

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Milan je završio posao sa Ibrahimovićem, ali mora da zbog FFP čeka odobrenje UEFA. Ibra bi do leta bio među "Rosonerima", a primio bi dva miliona evra.

To nije sve, pošto je stigla šokantna vest da je Bonaventura završio sezonu i da će biti osam meseci van terena, potrebno je još pojačanja, u odbrani to je najverovatnije Rodrigo Kajo jer Juve ne želi da pozajmi Benatiju, a još neke nade su se izjalovile, mada se priča o Kejhilu koji je otpisan kod Sarija.

Gatuzu nedostaju za meč sa Laciom, Kaldara, Musaćo, Romanjoli, Strinić, Bilja, Bonaventura i Iguain, neki su duže povređeni, Kalabrija i Čalhanoglu roviti...

Sada je, osim Fabregasa koji bi mogao da stigne na leto, Milan usmerio snage da na pozajmicu dovede Vidala koga je odbio bivši klub Juventus.

Čileanac je nezadovoljan, počeće meč umesto suspendovanog Rakitića za Barsu protiv Atletika, ali Katalonci žele da ga se oslobode. "Rosoneri" bi mogli da ga uzmu, da plaćaju njegova visoka primanja do leta, pa onda odluče da ga eventualno kupe.

Vidal je raspoložen, mnogo bi značio timu, a jasno je da Leonardo i Maldini po svaku cenu žele Ligu šampiona.

Sa Ibrahimovićem, Kejhilom ili Kajom, kao i Vidalom, ta misija bi bila znatno lakša...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 21.11.2018
01:47

Sve matorci ali budimo realni u ovom trenutku oni su za Milan premija!

avatar
jv
Tuesday, 20.11.2018
17:33

Ako dovedemo Vidala štoper nam ne treba, pored njega i Kesija niko neće proći! Šalu na stranu, sa njim i Ibrom bi dobili i pobednički mentalitet, a to je najbitnije...

avatar
JC\'90
Tuesday, 20.11.2018
16:35

Ibrahimovic sigurno dobar potez. Vidal isto, Fabregas i Kejhil nikako. Nadam se da ce dati sve od sebe da dovedu Tonalija.

avatar
neme
Tuesday, 20.11.2018
16:35

Ibra ce da pomogne jer njega bi pauza do marta u ovim godinama ubila.fabregas dak pesak vec pet godina a za vidala nemaju para al s njim se nikad ne zna.

avatar
MottiYazata
Tuesday, 20.11.2018
16:04

Koji crni Vidal, nije mogao u Torinu da se smiri, a kamoli u Milanu gde su veci propali po klubovima. Kejhila eto nekome drugom, engleski stoper van Engleske, to samo moze dobro da se zavrsi. Gori smo od Rome, povezuju nas sa 125 igraca, ne znas koji je bolji od kog, Roma bar juri klincadiju. Bolje da skupimo sve sto imamo i kupimo Biragija i Florencija, bar bi smo imali bekove dobre u oba smera.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
13:55

Sad trazi dva? Hajde dobro. Prica se i o Kaseresu, i Konti je jos neko ko radi sa velikim oprezom, verovatno i po posebnom rezimu, a i Kesi (da, cak i on) i Kutrone su naceti. Mislim da ste vi juce naveli to da je Paketa navodno vec ugovoren, a nije navodno vec sigurno. stoper, Vidal, Sesk (znaci, ili on ili Paredes, a na leto Tonali), Vidal (na leto Barela), Paketa i Ibrahimovic plus mozda jos po jedan stoper i veznjak mada mozda i ne mora, to je vec i vise nego respektabilan kadar. Izgleda da ce Strinic na zimu negde/nekome biti pozajmljen, Baka-joko ostaje do kraja sezone, Ibraka ceka samo nas poziv, a mi u decembru dobijamo uefinu (ovo je namerno malim slovima) kaznu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
16:24

Izvinjavam se, Halilovic, ne Strinic. Ubedjen sam da je bas i pisalo Strinic, ali, nema veze, ionako to nije logicno.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 20.11.2018
13:27

Sa Kejhilom ce se bas usreciti, bice gori nego Vidic u Interu a za Fabregasa ako su spremni da u timu imaju igraca koji ne trci onda ok.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
15:04

Kesi trci za trojicu tako da mozemo da imamo jos jednog lenjivca uz Seska:-D Nije ni A.P. bio trkac i radilica, sadasnji trener je tu bio izvodjac radova:-D

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 20.11.2018
15:15

imaju vec jednog takvog koji ne trci Halilovic Istina valjda zato i ne igra