Milan i Belgijanac, ponovo je aktuelno

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.01.2019.
17:20
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" ponovo otvorili pregovore oko angažovanja belgijskog reprezentativca.

EPA
EPA

Povezane vesti

Bivši fudbaler madridskog Atletika Janik Fereira Karasko trenutno brani boje kineskog kluba Dalijan Jifang.

Otišao je pre nešto manje od godinu dana sa Nikom Gaitanom iz Madrida u najmnogoljudniju zemlju sveta, iako je jasno da može da igra na vrhunskom nivou u Evropi.

Otišao je za novcem, ali je voljan da se vrati u evropski fudbal, pa makar i za manji novac.

Milan je pokazao interesovanje, ali su se u priču uključili Inter i Arsenal, pa se interesovanje sa "San Sira" ohladilo.

Ipak, izgleda da su u Milanu ponovo rešili da pokušaju da ga dovedu, do kraja prelaznog roka je ostalo par dana, a "Rosoneri" su spremni da Karaska dovedu na pozajmicu do kraja sezone.

Pregovori su u toku, uskoro ćemo saznati kakav je stav kineskog kluba i da li bi Karaska ponovo mogli da gledamo na "Starom kontinentu".

Janik Karasko Nikolas Gaitan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Wednesday, 30.01.2019
19:15

Morace da smanji platu ako hoce da igra kod nas. Nismo mi krave muzare kao Kinezi.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 30.01.2019
19:45

A nego sta ste onda?

avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
18:58

rossonero_t Milan nije u sitaciji kao nekada kada su bili njegovi slavni dani i kada je bio dio elite i jedan od najacih klubova pa da moze dovoditi najbolje igrace kod njih neko moze preci samo radi velike plate i siguran sam da ce svako izabrati prije Juve i manju platu nego

avatar
rossonero_t
Thursday, 31.01.2019
18:10
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
18:23

Searching for the left wing.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
18:23

Milan je pokazao interesovanje, ali su se u priču uključili Inter i Arsenal, pa se interesovanje sa "San Sira" ohladilo. Koliko ima smisla ovakva tvrdnja?

avatar
crveno beli
Wednesday, 30.01.2019
19:34

Mozes li mi preneti neke utiske o igri Pakete i Bakajoka posto nisam bas bio u prilici da gledam meceve u poslednje vreme?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
20:19

Bakajoko se meteorski popravio i mozda jos najbolje igra kada je direktno ispred odbrane, a ne tamo (levo ili desno) ispred registe, pravi je osigurac za citavu nasu odbranu, ne samo za par stopera. Paketa sad mozda jos uvek ne igra na poziciji za koju je planiran i zamisljen (na ofanzivnom veznom), ali, vidi se da ne bezi od lopte, a ni igra u defanzivi mu nije strana sto je za mene bitno i jako me raduje iako nista manje od njega nisam ni ocekivao. Dakle, malac se polako vec uklapa, sinoc je i tu prvu svoju asistenciju zabelezio, mozda ce jos neko vreme proci dok se ne odvikne od tog igranja - poigravanja sa loptom u opasnoj zoni, sve ide polako ka dobrom. Samo da pojasnim, ovako kako MILAN trenutno igra, mi jos uvek nemamo formaciju za onu klasicnu desetku (ili ''trekvartistu'') jer smo nominalno 4-3-3, ali, vrlo to lako (i sa Brazilcem, razume se) moze da predje na 4-2-3-1 ili 4-3-1-2 pa cak mozda i na 3-4-1-2:-))

avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 30.01.2019
20:03

Ima smisla, jer je realno Milan najslabiji tim od ta tri, a i finansijski je najslabiji. Ja generalno najvise simpatisem Milan od ova tri, ali ako neutralno pogledamo situaciju, jedino sto bi me privuklo kod Milana pre ova dva kluba je Maldinijev poziv