Milan hoće pojačanje iz Francuske, odbili Mendeša!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.03.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

Moćni menadžer nije uspeo da nađe angažman svom pulenu, "Rosoneri" zainteresovani za drugog igrača.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Radamel Falkao je bio u Milanu, pretpostavlja se kao deo posete Milanu, ali i pregovora o eventualnom prelasku.

On je u Lombardiju stigao u društvu menadžera Mendeša, ali Portugalac i Kolumbijac su se vratili praznih ruku.

Naime, posle sastanka sa Gazidisom je jasno, Milan neće "Tigra".

Prema nekim informacijama oni će prodati Kutronea posle eksplozije Pjateka, traže još jednog napadača, ali je Falkao prestar i preskup, odnosno ima velika primanja.

Meta Milana je mnogo mlađi Alan Sant Maksimin koji nije klasični napadač, igra više po strani, nastupa za Nicu, zimus je bio blizu, svim silama želi među "Rosonere", ali je Vijeira stavio veto na taj transfer.

Sam igrač je već nekoliko puta nagovestio da će na leto ostvariti snove, radi se o fudbaleru koji je mladi francuski reprezentativac, ima 21 godinu, prošao je školu Sent Etjena, nije dobio šansu u Monaku, dokazivao se u nemačkom Hanoveru, kao i Bastiji, pre povratka na Azurnu Obalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 01.03.2019
14:13

Ne treba eksperimentisati. Milan ima tradiciju da ima i dobre italijanske igrače. Kieza. Em Italijan, em dokazan u seriji A. Uklopio bi se lako jer nije klasičan špic, nego krilni napadač. Pijatek-Kijeza o Bog da ih vidi bar 7-8 godina. Nije jeftin ali će se isplatiti. Milan će sa takvim tandemom biti redovan u LŠ. Eto gomile novca od LŠ i tv prava. A onda idu i jači sponzori. Mislili tamo iko glavom? Halo Leonardo? 😁

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
08:43

Mislili:-D Barela i Kijeza ili Bernardeski (mogu i obojica na krilima, ali, to je vec nemoguce za ocekivati) i Tonali kao zalog da nas Bog vidi:-D * Pjontek

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
16:17

*Bernardeski:-D Raskinucemo mi tu njegovu veridbu, nece vise biti engaged Hahaha

avatar
Paul Kersey
Saturday, 02.03.2019
14:47

Bernadeski je zauzet.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 02.03.2019
14:45

Kuckao sam sa telefona u busu, dobro je i ispalo obzirom da je truckao preko ležećih policajaca :-)

avatar
Uncle Fester
Friday, 01.03.2019
14:06

Možda je Mendeš i ponudio Falkaa Milanu ali nema šanse da je to moglo proći, jer kad je uprava dala crveno svjetlo povratku Ibre sigurno neće ni Falkaa dovesti. Ipak, mislim da su to sve novinarska nagađanja a da je pravi razlog sastanka sa Mendešom rješavanje sudbine A.Silve. A.Silva nikako da pokaže svoj potencijal a Mendešu je on zlatna koka pa će ga sigurno ili otkupiti Sevilja ili će ga za iste pare Milan prodati nekom drugom klubu. Možda je to baš Mendeš obavijestio Milana i predstavio mu novu ponudu za Silvu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
08:44

Kad ni Pato nije dosao, onda tesko da ce i Falkao:-D Mozda je ponudio da pronadje Silvi klub za dobre pare, a da mi ovog dovedemo na pozajmicu?

avatar
MottiYazata
Friday, 01.03.2019
12:23

Nije problem sto je Falkao mator, nego sto ima problem sa povredama. Ionako nam je pola tima sklono istim, jos samo on treba da popunjava bolnicki krevet. Takodje, ne sme biti prodat Kutrone, makar osrednju africku drzavu davali za njega.

avatar
Rosso 21
Friday, 01.03.2019
12:23

Nikako Kutronea, sledeće sezone mora da se napadne Seria A, a pored toga se nadam i Ligi Šampiona, tu su i kupovi... Moraće da se rotira, sezona je duga...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 01.03.2019
12:05

Dovedite Pelea.