Milan doneo odluku, žrtvovaće Donarumu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 09.06.2019.
15:13
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" smatraju da u svojim redovima već imaju valjanu zamenu za prvog golmana.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Tim sa "San Sira" se suočava se odlascima, situacija je jasna, ukoliko žele da budu konkurentni moraće da prodaju svoje igrače. O Susu smo već pisali, iz Italije dolaze informacije da je Maldini odlučio. Želi svim snagama da osigura ostanak svog naslednika Alesija Romanjolija na "San Siru".

Zbog ovoga će najverovatnije uz pomenutog Španca morati da žrtvuje ĐiđijaDonarumu.

Italijan je već bio blizu odlaska iz kluba, ali su čelnici kluba iz Milana uspeli da ga ubede u ostanak sa novim ugovorom. Situacija je sada drugačija, u tim se dosta ulagalo, ali im je izmakla toliko željena Liga šampiona tako da će morati da prodaju.

"Rosoneri" veruju da Donaruminu zamenu imaju u svojim redovima, radi se o odličnom Alesandru Plizariju.

Devetnaestogodišnjak briljira na Svetskom prvenstu za uzrast do dvadeset godina, mladi golman je već odbranio dva penala na pomenutom turniru.

Kristijano Ronaldo Alesio Romanjoli Juventus Milan

Videćemo da li će Milan ponovo uspeti da iznedri još jednog odličnog čuvara mreže iz svoje akademije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 10.06.2019
14:24

Nadam se da ce onda MANU krenuti po njega pa prodati DDG

avatar
Jagger86
Monday, 10.06.2019
09:44

Moraće Milan da zrtvuje , i nije neka šteta. Mislim da treba pružiti šansu Plizzariju , bez obzira što je klinac, Milan realno nema neke velike ciljeve za sledeću godinu ,tako da on neće biti pod nekim velikim pritiskom, a para treba.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
22:22

Kako to mislis, nema neke velike ciljeve? Ne mozemo sa Plizarijem u prva 4, ne zato sto on ne valja, naprotiv, odlican je, nego zato sto je to veliki rizik...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 11.06.2019
19:02

I ja isto mislim da ovog treba prodati, ali, itekako treba neko iskusan umesto njega da stane na gol, jos sezonu ili dve Reina pa onda PlizZ.

avatar
Jagger86
Tuesday, 11.06.2019
08:47

Pa nema opterećenje u Evropi ,naravno ako izbegnu igranje LE. Titula je realno nedostizna sa ovakvim bednim budzetom. Realni plasman je izmedju 4 i 6 mesta, u najboljem slucaju. Čisto sumnjam da nam je golman klučna stvar u timu . Ovom klubu treba dosta igrača, a za njih para nema ako se ne prodaje. Ovaj budžet je mizerija, pa toliko budžet imaju klubovi u Championshipu.

avatar
Offside
Monday, 10.06.2019
01:58

Mlad jeste ali nije zamena za Donarumu...Ali ako mora da se bira svakako je manje bolna opcija prodati Donarumu nego Romanjolija koji je kapiten.

avatar
Aleksandar 7
Sunday, 09.06.2019
23:25

Milan bi nakon neuspeha u sampionatu ako nista mogao dobro da napuni kasu prodajama...takodje da visak novca iskoristi i pokupuje manje vise kompletnu sredinu terena (ako dodje Djampaolo za trenera dovesce Prata iz Sampdorije ) a uz njega Milan cilja i Tonalija i Sensija...Pojedini igraci postace visak u Djampaolovom sistemu (Rodrigez,Kastiljeho,naravno i Borini) dok ostaje pitanje da li se masno resiti i Kesija(koji zeli u Englesku i za koga Milan ima ponude u visini od 50-60 mil),zatim Musacija,verovatno Bilje i Zapate,naravno odlaze i Abate,Montolivo,verovatno Bertolaci i J.Mauri...Suso bi bio odlicna desetka ali ce verovatno biti forsirani Prat(ako dodje) i Paketa tako da ga treba prodati...Chalkanoglu takodje igrac koji je nazalost igrao celu sezonu na pogresnom mestu tako da ce i on verovatno otici...Ostaje i pitanje levog beka tj da se vidi koliko mogu Strinic i Laksalt...Strinic ako je spreman vrlo zahvalan igrac,Laxalt nesto ofanzivniji,definitivno nije pokazao ni 50% onoga sto moze...Objektivno,kako sada stoje stvari sa cenama na trzistu Milan bi prodajama Donarume,Musacia,Zapate,Rodrigeza,Kesija,Bilje,Chalkanoglua,Susa i Castiljeha verovatno prihodovao izmedju 250-300 mil evra dok bi dovodjenje npr Prata,Sensija i Tonalija stajalo oko 60-80 miliona...Takodje treba imati u vidu da tim sledece sezone ne sme da broji vise od 21 seniora tako da ce se definitivno drasticno smanjiti broj igraca,recimo po uzoru na premijerligaske timove(izuzetak City,naravno)...Nadamo se boljem sutra za Milan,ako dodje Djampaolo on igra godinama 4-3-1-2 sto je manje vise slicno onome sto je Anceloti igrao sa Milanom tako da bi neki sastav za iducu sezonu eventualno izgledao ovako :
Reina/Plizari
Conti,Caldara,Romanjoli, ?(Strinic)
Sensi,Tonali,Prat
Paketa
Andre Silva,Piatek...
Na klupi bi bili Calabria,jedan stoper(mladi Dialo ili kako mediji spekulisu Andersen iz Sampdorije),Laxalt,jedan vezni defanzivniji(verovatno jos jedan novajlija),Bonaventura,Cutrone,verovatno i Maldini mladji...
Ovo je naravno neka moja ideja ili fikcija,kako god...Milan definitivno mora ustati...pozdrav

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
22:24

Zapati istice ugovor, za njega ne mozemo da dobijemo ni cvonjka.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 09.06.2019
17:35

Eto Juventusa po njega.

avatar
Fausto87
Sunday, 09.06.2019
16:54

Donaruma je odlicno branio protekle sezone, ali nikad mu necu zaboraviti uno ucijenjivanje koje je radio zajedno sa midgetom Rajolom, 60m i neka ide!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.06.2019
16:17

Skaj navodi da je budzet za letnja pojacanja povecan sa 25 na 40 miliona. Toj cifri ce biti dodata i zarada od igraca koji napuste Milan. Eto, ponovo malo na svoj racun:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.06.2019
16:13

I imacemo samo 50 miliona evra za kupovinu plus pare od prodaje Hahaha

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 09.06.2019
16:09

Milan propo kao grcka, moraju da zrtvuju kednog igraca da bi zadrzali drugog, miha sa bolonjom ima da zavrsi ispred njih