Milan dobija novog vezistu, ali tu nije kraj?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 11.08.2018.
22:05
Izvor: Sportske.net

Milan će pokušati da do kraja prelaznog roka dovede još par pojačanja.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Nakon što je objavljeno da će Milan ipak igrati u Evropi, kao da je sve krenulo na bolje.

Stigli su Kaldara i Iguain, otišli su Bonući, Lokateli, Kalinić i Andre Silva, a očekuje se uskoro dolazak Bakajoka u redove Milana.

Bakajoko nije opravdao ogroman novac koji je Čelsi uložio kako bi ga doveo iz Monaka. Dvadesettrogodišnji vezista je stigao u Čelsi prošlog leta za čak 40 miliona funti, ali jasno je da za njega neće biti mesta u timu "Plavaca", pogotovo kod novog trenera, Mauricija Sarija.

Stigli su Žoržinjo i Kovačić, još kad se uzme u obzir da je tu Kante, a i da se sam Bakajoko ne uklapa u Sarijev sistem igre, jasno je zašto on želi da napusti klub.

Milan deluje kao idealna opcija, a i Francuzu se sviđa ovaj predlog, pa je dogovor sve bliži. Očekuje se da bi Bakajoko mogao da potpiše do srede, a nakon toga italijanski klub bi krenuo u napad na Drakslera, a pominju se i Marsijal, kao i Kvinsi Promes.

Teško da bi Milan uspeo da dovede Marsijala, jer je prelazni rok u Premijer ligi završen, pa Murinjo ne bi mogao da nađe zamenu, ali Draksler i Promes, što da ne?

Definitivno navijači nisu zadovoljni jer je otišao mladi Lokateli, ogroman potencijal, ali Bakajoko bi mogao da bude odlično pojačanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 12.08.2018
05:51

Smesno je reci nije opravdao dosao je u klub,gde je bilo mnogo problema nova liga i da je pokidao,prosto nije igrac za Sarijev stil i da je Matic ostao u Celziju sad bi trazio novi klub ne bi igrao kod Sarija.

avatar
Karambol
Saturday, 11.08.2018
23:25

Uh kakav bi to napad bio Draxler Higuain Martial

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 11.08.2018
22:09

I Gomez i Antoneli. Lokateli nije OGROMAN potencijal, ali, zato Revolt jeste:-D Dolaze nam jos i Sergej ili Rabio ili Rabio ili Sergej (ko razume, shvatice, necu nikome da dam prednost, eto, cak sam to i pojasnio jer sam dobrica:-D) i Draksler, Marsijal ili Promes. Ne JS I KP, samo Julijan!