Milan blizu duplog posla, tandem iz Arsenala!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.09.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net

Klub završava poslove na dva fronta, sastanak u Londonu prošao uspešno...

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Izgleda da su stvari gotove, Ivan Gazidis će pojačati Milan. CEO Arsenala se dogovorio sa fondom Eliot, ostali su detalji oko bonusa, ali kako sada stvari stoje, on će napustiti "Gunere" i zauzeti poziciju u hijerarhiji "Rosonera".

Njegov odlazak tumači se podelom odgovornosti i smanjenim ovlašćenjima u Arsenalu, ali i odricanjem kluba od Arsena Vengera.

Sa druge strane, Milan radi na još jednom transferu, ovoga puta na terenu. Mediji u Engleskoj pišu da pregovaraju sa Aronom Remzijem, da je Velšanin slobodan da od januara potpiše za novi klub i da se u junu preseli u Seriju A.

Tako bi i Gazidis i Ramzi nakon decenije u severnom Londonu otišli iz Arsenala, Velšanin je od dolaska iz Kardifa odigrao oko 330 utakmica, nema dogovora oko novog ugovora, a mogao bi i na zimu u Italiju, kako bi Arsenal makar nešto zaradio od njega, šest meseci pre isteka ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 13.09.2018
21:24

Gazidis moze da ide,ne i Remzi.

avatar
Lazar Mandic
Thursday, 13.09.2018
16:28

Po meni treba da ode pre svega Ozil pa mozda cak i Ramzi(i ako ga bas cenim) a da lepo za tu lovu dodje Hames koji je trenutno bolji igrac i da pozadi imamo moderno klasicne defanzivne vezne poput Toreire kao i Dzaku kasapina pa cam i El Nenija a da nam napred budu Hames i Miki kao i Auba i Lakazet... To je realna opcija i pre svega bolja po Arsenal... ili jos ludji snovi da budemo za 4:3:3 pa da imamo tipa pozadi 2 defanzivna i Mikija a nalrwd dovedemo Dibalu(ludi snovi) pa igramo sa njim kao polu spicem u toj trojci gde je Auba polu levo a Laka polu desno... Bruka bi bilo! Sportski pozz

avatar
vojin denic
Thursday, 13.09.2018
16:09

Ajde ovaj Gazdis neka ide ali Ramzi da ode u propali milan to cisto sumnjam jedino ako mu ovi daju vecu platu pa zbog toga.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 13.09.2018
14:22

Ili ce produziti ugovor ili ce ostati u PL

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Thursday, 13.09.2018
12:46

Kakav crni Remzi.