Milan blizu Argentinca, ali to nije Korea!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 26.08.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Navijači "rosonera" se nadali napadaču, za sada bliži defanzivac.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Do kraja prelaznog roka u Italiji je ostalo nešto manje od nedelju dana. Klub sa "San Sira" se nije najbolje proveo u utakmici prvog kola pošto su izgubili minimalnim rezultatom u Udinama. Navijači se iz nedelju u nedelju nadaju ozvaničenju transfera Anhela Koree, ali Argentinac nikako da napusti Atletiko Madrid.

Umesto njega blizu dolaska na "San Siro" jeste njegov sunarodnik iz River Plejta.

Italijanski mediji javljaju su "rosoneri" otvorili pregovore oko mladog defanzivca Lukasa Martineza. Dvadesetrogodišnji štoper u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 22 miliona evra, navodno su pregovori dva kluba u poodmakloj fazi.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Monday, 26.08.2019
18:24

Iskreno sam ocekivao da ce sa Maldinijem biti bolje, da ce uvideti problem ali ovo sto tremutmo rade u upravi je jezivo. Nemaju plan dovodjenja igraca, nemaju jasnu sliku formacije, ovo ne sluti na dobro. Pominje se i James Rodrigez da moze da dodje, dati za Koreu 40+mil je suludo, ne mogu da verujem da nisu pokusali opet nesto sa Bakajokom, ne ulazim u svadju njegovu sa Gatuzom ali taj lik je drzao sredinu terena Milanu a pogledajte sinoc kako je sredina igrala. Ovo nece na dobro izaci. Imajte na umu da Milan ako ove godine ne udje u LS, garantujem raspad sistema i totalnu rasprodaju.

avatar
NikkiCFC
Monday, 26.08.2019
19:26

Nemaju sanse za LS. Cak sa ovim sastavom ni za top6. Potrosili preko 100m a koga su doveli? Nikoga vrednog, stvarno ne znam sta rade. Za Koreu ne bih dao ni 15m.

avatar
Benz9
Tuesday, 27.08.2019
00:02

Prvo pogledaj ko je igrao pa onda sudi...covjek krece bez ijednog centralnog veznjaka a i defanzivnom da i ne pricamo...staviti Hakana na zadnjeg veznog i ocekivati organizovanu igru je ludost..

avatar
REVØLT
Monday, 26.08.2019
18:00

1) River Plate, 2) Nema teorije da ce ovaj doci, a i ne treba nam ni najmanje. 3) Andjeo ce MOZDA sutra doci, a mozda i nece.