Milan bez Iguaina!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 20.01.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net

Gonzala Iguaina nema u Milanu.

EPA
EPA

Povezane vesti

Argentinski fudbaler Gonzalo Iguain je na pragu napuštanja Milana, to je već odavno izvesno.

Izvesno je i da će potpisati za Čelsi, a sve je otišlo korak dalje pošto napadač nije u konkurenciji za sutrašnji meč protiv Đenove.

Milan putuje u Đenovu gde će igrati protiv istoimenog tima, a Gonzalo Iguain nije među igračima koje je Gatuzo odabrao za taj meč.

Sa druge strane, Pipitina zamena se sprema odavno, Pjontek je veoma blizu potpisivanja za Milan. Navodno će Milan platiti 35 miliona evra.

Pored toga, sprema se i jedan igrač koji bi mogao da ode u Đenovu, pominje se Andrea Bertolaći kao deo transfera Pjonteka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncle Fester
Monday, 21.01.2019
09:50

Higuain će otići u Čelzi da se bori za četvrto mjesto isto kao i u Milanu, samo za veće pare tako da...sve je jasno! Volio bih da Milan bude četvrti na kraju i ode u LŠ naredne godine a Čelsi da bude peti!!!

avatar
United_forever
Sunday, 20.01.2019
15:24

Ko je ovaj Pjantek?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
14:45

Da ovde budem maksimalno precizan, bertolaci ili halilovic, ne bas obojica i ne i jedan i drugi. Licno ne bih imao nista protiv i da odu obojica, naravno...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
14:37

Ni sutra necemo pobediti. Mozda cak i Halilovic, a mozda platimo i svih 40, cak je danas isla verzija da bi bertolaci mogao da ide uz 40 miliona evra, a neki prenose da ni on ni Alen ne zele da predju tamo sto sam ja zapravo i ocekivao, posebno od Italijana kojeg cuva R.G. Strava i uzas...