Milan bacio oko na mladog krilnog napadača, da li to znači da Suso odlazi?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 22.09.2018.
12:24
Izvor: Sportske.net

Da li bi to bio pametan potez "Rosonera"?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Milan je zainteresovan za mladog krilnog napadača PSV-a, u pitanju je Stiven Bergvajn.

Dvadesetjednogodišnji Bergvajn je jedan od najboljih ofanzivnih igrača u holandskoj ligi, a u prošloj sezoni je sa svojih 8 golova i čak 11 asistencija bio jedan od najbitnijih igrača u šampionskoj sezoni PSV-a.

Pored Milana pominju se i mnogi drugi klubovi, od kojih su čak i Barselona, Liverpul, Totenhem i još neki klubovi iz Premijer lige. Mladi igrač ne krije da je veliki fan Barselone, ali je svestan da tamo ne bi imao puno prostora. Bergvajn se pre pet godina slikao sa Mesijem, tada je bio na pragu prvog tima PSV-a.

Milan ima dosta igrača na toj poziciji (Čalhanoglu, Suso, Kastiljeho, Borini), ali italijanski mediji veruju da bi "Rosoneri" bili spremni da prodaju Susa kako bi doveli mladog Bergvajna.

Gatuzo je čak otvoreno govorio da Milan mora da zadrži Susa kako bi ga u nekom narednom periodu prodao za ogroman novac. Svestan je legendarni igrač da će oni teško zadržati takvog igrača i očigledno već planiraju njegovog naslednika.

Zanimljivo je da je Bergvajn karijeru započeo u omladinskoj školi Ajaksa, ali da je 2011. prešao u PSV, naravno u početku je igrao za omladinske kategorije PSV-a.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Saturday, 22.09.2018
23:56

sto se vuka karadzica tice trebalo je odmah da se proda za 40...msm da treba da vijamo krila koja ce igrati tamo gde im je mesto....po hiljaditi put kazem da je bzvze da se igra s jednim napadacem a da se pri tome krila igraju fudbala i usecaju u sredinu na sut....tu se smanjuje produktivnost devetke...i ja bi bio ljut da sam na gonzalovom mestu...znaci desnjak desno....levonogi levo....zar je tesko???!....a zamena...ima dobrih igraca...lozano...deulofeu...nznm sta mu igra ovaj kastiljeho desno...znaci prodati spanca...drugog rotirati....dovesti desnjaka....ovako se dragoceno vreme gubi u napadu i tranziciji....ne razumem zasto se ne rotiraju ako vec ne ide....i kijeza je igrac za nas...

avatar
MottiYazata
Sunday, 23.09.2018
20:46

3-5-2 i Bog da nas vidi. Musakio, Romanjoli, Kaldara, ispred bilo koja dva drveta(imamo ih nekoliko), ispred njih kao centralni Calhanoglu, a levo i desno koga hoces, sva krila i bekovi mogu to da nam igraju, a napred Kutrone i Iguain. Ako ni to ne uspe, e onda je nesto drugo u pitanju...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 24.09.2018
00:58

ma milan mora da igra 4-4-2...klasicna linija ako se igra s krilima a ako se ne igra onda romb s jakim srednjacima koje imamo...defanzivnim veznim i ofanzivnim....ovi srednjaci bi mogli biti polivalentni tj da se izvlace i na krila i time dobijaju na sirini...uz ofanzivne bekove koje milan ima niko ih ne bi dobio...ali pre svega sad treba promeniti trenera koji forsira igru od golmana...s malo trcanja na izvlacenje prostora....to je pokazatelj da nemaju kondicije...primer napolija i danasnji primer....samo smo romu dobili uslovno receno lagano...pod konteom bi milan bio sasvim nesto drugo...

avatar
rossoneroug
Saturday, 22.09.2018
17:33

Hahah pa nije da ne mozemo da zadrzimo Susa vec hocemo da ga se otarasimo... Jer iskreno on je procitana prica ... I ja sam mislio da ce biti top klasa ... ali 22 utakmice za reddom bez gola nije malo .... porazavajuce

avatar
el presidente
Saturday, 22.09.2018
16:47

Prodati Susa Tottenhamu za 45-50 mil e, kupiti Danny Olma iz Dinama koji će biti već za godinu dana bolji od Susa, za 25 mil i za 20-25 još nekog fantazista ili dati Rabiotu veliku platu 8-10 mil da dodje kao slobodan igrač.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 22.09.2018
13:09

Ma, kakvog igraca Hahaha Nema igraca kojeg mi ne mozemo da zadrzimo, to da se zna. Inace, Calhanoglu nije krilo, ali, Laksalt zato jeste i krilo i bek.