Mihu najurili u rekordnom roku, sada se okreću drugom Srbinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.07.2018.
14:40
Izvor: Sportske.net

Lisabonski Sporting nije želeo Srbina za trenera ali bi mu na terenu dobro došao brzonogi reprezentativac naše zemlje.

twitter.com/sporting_cp
twitter.com/sporting_cp

Povezane vesti

Mandat Siniše Mihajlovića u lisabonskom Sportingu trajao je koliko "mački muž". Srbin je bio kolateralna šteta u sukobu dve struje koje su se borile za prevlast u klubu pa je posle devet dana "digao sidro".

"Lavovi" su u međuvremenu izabrali novog šefa struke i krenuli sa sklapanjem tima za nastupajuću sezonu. Među igračima koji se nalaze na listi želja lisabonskog Sportinga upisano je i ime jednog srpskog reprezentativca.

Sporting će pokušati da iskoristi činjenicu da je Hamburg ispao iz Bundeslige, odnosno da Filipa Kostića (25) dovede na jednogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora, javlja "O Jogo".

Hitronogi Kragujevčanin sa Hamburgom ima ugovor do 2021. godine ali nije spreman da čitavu sezonu provede u Cvajti u nadi da će klub uspeti da se ekspresno vrati u elitni rang takmičenja.

Kako navodi pomenuti izvor, postoji velika verovatnoća da će Filip Kostić već do kraja nedelje doneti konačnu odluku po pitanju selidbe u Lisabon.

Ponuda je na stolu, čeka se da Hamburg da konačnu reč i da Kostić proceni da li sebe vidi u dresu Sportinga u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke