Miho, reci da se šališ, postavio uslove Bolonji, prvo pojačanje pogađate?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.05.2019.
14:31
Izvor: Sportske.net

Mihajlović čeka poziv bivšeg kluba, ali izneo je svoje uslove Bolonji koju je na čudesan način spasao ispadanja...

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je spasao Bolonju, kaže da ni jednog trenutka nije bio u strahu da neće uspeti, i da ovaj finiš sezone ulazi u istoriju ne samo Bolonje, nego i čitave lige.

"Ne sećam se nijedne ekipe koja je početkom januara jednom i po nogom bila u drugoj ligi, a onda se spasila i stigla do desetog mesta na tabeli
", kaže Miha.

On se prisetio kada je počeo u Bolonji prošle decenije i kaže da je to bila otvorena rana jer je bio smenjen na pravdi Boga.

Sada je on taj koji postavlja uslove, danas u grad stiže vlasnik, Kanađanin Džo Saputo i razgovaraće sa Mihajlovićem. Problem bi mogle da budu ponude Lacija ili Juventusa, mada je ovo drugo manje verovatno.

Mediji nagađaju da će Mihajlović tražiti veći novac, a već je sastavio listu pojačanja.

Zvuči nestvarno, ali prvo ime je Adem Ljajić koji se vraća u Torino iz Bešiktaša, ali Mihajlović želi da ga dovede u Bolonju. Radili su u Fiorentini i Torinu, nisu se baš slagali u reprezentaciji, sada bi ponovo mogle da im se ukrste sudbine...

Uz Ljaju, traži napadača pošto bi Destro mogao da ode, meta je sjajni Ingleze koga Parma neće otkupiti od Napolija,  a pominje se povratak i Verdija koji nije pokazao puno u Napulju.

Bolonja na pozajmicama ima Lijanka Vojinovića i Pulgara, ali njih će Torino vratiti u klub, Orsolinija koji je igrač Juventusa traže mnogo veći klubovi.

Jasno, Saputo će morati da uloži novac kako bi stvorio dobar tim, a procenjuje se da neće lako pristati na Mihajlovićeve finansijske uslove.

A i da pristane, sutra je odlučujući sastanak između Lotita i Inzagija oko produžetka ugovora, ako Simone Inzagi ne pristane, Mihajlović je prva opcija za klupu Lacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke